vrijdag 11 september 2015

Summer scrap swap 2 #4

Dit is al weer het laatste zomerse swapkaartje van Mariken en mij. Nummer vier, ook weer aan de hand van een schets. En gelukkig onder echte zomerse omstandigheden. Heerlijk dat de laatste dagen het zonnetje schijnt! Maar... 21 september begint de herfst. En dan beginnen wij weer met een nieuw pakket en gaan we herfstswappen. Mariken heeft al aangekondigd dat ze het me lastig gaat maken ;)
Het begin van het nieuwe schooljaar is druk. En ook onze weekenden zitten aardig vol. Daardoor nauwelijks tijd om kaartjes te maken en te bloggen. Af en toe werp ik wel een blik, hoor. Dit kaartje ook tussen de bedrijven door gemaakt. Vind het zelf eigenlijk geen kaartje voor mij, zo met die bloemen. Maar ben toch wel tevreden met het resultaat. Nu ga ik gauw kijken wat Mariken gemaakt heeft. Ook iets met bloemen?
 
 

15 opmerkingen:

 1. Nee, bloemen, niets voor jou! Maar...toch maar eens vaker wel doen, ik vind 'm helemaal leuk!! Deze keer zijn we echt verschillend...wel het grappige klemsterretje bij allebei! Bijna weekend, nog ff een dagje wegwerken...tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een heel ander kaartje, maar ik vind hem prachtig! Mooie, frisse kleuren. Laten we hopen dat het nog eventjes lekker weer blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel anders maar ik vind het n supermooi kaartje! Mooie kleurtjes en bloemen! Zeker meer doen!
  Ben benieuwd naar jullie herfstswap....
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie kaarten zijn dit keer heel verschillend! Leuk! Ik vind dat je de bloemen er erg mooi op hebt verwerkt, dus je mag best vaker bloemen gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Totaal ander kaartje dan Mariken maakte, maar ook deze vind ik super. Ook al zijn het bloemen ,ik ben er juist gek op ;), je wist er goed raad mee.
  Sterkte met de drukte, ik snap wat je bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Idd een heel ander papiertje als we van jou gewend sijn, toch heb je het heel mooi naar je eigen stijl vertaald Ellen, mooi detail die definitie erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk ook deze, heel anders dan Mariken maar prachtig!
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een totaal ander kaartje dan die van Mariken Ellen...maar ik vind hem prachtig ...wat een leuke bloemen erop...

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem wel leuk! Leuk sketch ook!
  Ben nu al benieuwd naar de herfstswap.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, dit is een totaal ander kaartje dan Mariken heeft geplaatst. Volgens mij is dit een van de weinige keren dat het verschil zo groot is.
  Hier bij jou nog een heerlijk zomers kaartje! Ik vind de bloemen juist heel tof!
  Ik kijk nu al uit naar jullie herfst swapp.
  Sandra en ik zijn daar vandaag aan begonnen.
  Het stempeltje vind ik heel gaaf....waar is die van?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een vrolijk kaartje, maar heel anders dan bij Mariken deze keer :-) Beiden zijn gaaf, elk op eigen manier. Leuk dat jullie weer doorgaan en ik ben dan ook benieuwd naar jullie herfst-swap!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die bloem past wel perfect bij het geheel ook al is h et geen Ellen kaartje, toch is het een heel mooi zomers kaartje geworden met een geweldige kleuren combi, echt zomertinten. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi! Die bloemen zijn gaaf! Heel herkenbaar, die drukte van de eerste schoolweken. Ik knutsel ook helemaal niets, laat staan dat ik bloglovin bij hou... Maar de ervaring leert dat er wel weer rustiger tijden aankomen! Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die bloemen zijn prachtig; ik vind het erg gaaf geworden! Ik heb wel beeld bij de drukte; maandag begin ik ook weer en dan is er simpelweg minder tijd. Geniet van je weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is een prachtig kaartje Ellen....wel anders dan we van je gewend zijn....maar dat mag toch?
  Jammer dat dit alweer de laatste van de zomerkaartjes is....op naar de herfst!
  Groetjes en nog een fijne zondagavond,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen