zondag 31 mei 2015

Envelop

Nou zou het vandaag in eerste instantie prachtig weer worden. Maar nu wordt er regen voorspeld. Balen voor ons, want Joost is jarig en traditiegetrouw viert hij dat met een BBQ. Nu maar hopen dat het vanmiddag meevalt en dat we toch naar buiten kunnen. Met zo'n 40 eters zou dat wel heel fijn zijn. Duimen dus! Straks natuurlijk eerst Joost verwennen met cadeautjes. Eén daarvan is deze gepimpte kraft envelop. De kleuren zijn in het echt veel feller (en mooier) dan op de foto. Inhoud: kaartjes voor 'Tour des Vacances', een vrolijke, muzikale praatavond waarin vijf Nederlandse artiesten en schrijvers herinneringen ophalen aan Frankrijk. Gezien onze voorliefde voor dat land moet dat een leuke avond worden! 

16 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met jouw jarige Joost! Wat is ie al verwend, met deze mooie envelop en inhoud! We duimen voor jullie dat het droog blijft! Tot straks, gezellig! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat een gave envelop heb je gemaakt. Met zoveel eters is het inderdaad hopen dat het droog blijft. Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat wordt een hele uitdaging ! misschien valt het wel mee.. en anders.. tentjes om in te schuilen, veel plezier en een dikke proficiat !
  een leuke kart heb je nog daar,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met Joost.....ik zal voor jullie duimen dat het droog blijft!
  En wat een prachtig cadeautje heb je voor hem gemaakt....leuke inhoud ook!
  Groetjes en bedankt voor je felicitatie gisteren aan mij,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!! Leuke envelop! Hoop dat het droog blijft!
  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vanmorgen ook heel hoopvol een zomerse jurk aangetrokken... Gefeliciteerrd met Joost en een heel gezellige dag gewenst. Die envelop is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk gedaan Ellen, ik duim voor een droge namiddag !
  Liefs
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie envelop en de inhoud is ook leuk! Fijne dag, hopelijk breekt het zonnetje nog door!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met Joost! Veel plezier vandaag en ook straks, bij jullie avondje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd Ellen met de verjaardag van Joost. Hopelijk hebben jullie nog de BBQ aan kunnen steken, het weer in het zuiden hier is niet echt geweldig geweest. Brabant is niet zo heel ver weg, maar hopelijk voor het weer beter. Leuk zakje heb je voor hem gemaakt, lekker simpel en stoer. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allereerst gefeliciteerd met Joost! Ik hoop dat jullie het een beetje droog hebben gehouden tijdens de BBQ, hier in het noorden heeft het de hele dag geregend :( Wat een mooie enveloppe heb je voor hem gemaakt en wat een geweldig kado dat kan niet anders als een super leuke avond worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met de verjaardag van Joost... heel leuk je cadeauzakje heb je voor hem gemaakt Ellen met wel een hele leuke inhoud ook...Hopelijk is het een beetje meegevallen met de BBQ....ik vrees dat het niet helemaal droog is gebleven....hier niet tenminste....


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd. Leuke envelop en zeker een origineel cadeau. Ja en wat het weer betreft, hier in het westen was en bleef het slecht. Hopelijk is het nog een beetje goed gekomen bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd met Joost. Ik hoop dat het bij jullie beter weer was dan hier. Jammer dat je er vandaag niet bij kon zijn, ik had je graag in levende lijve ontmoet.
  Wat een leuk kadootje heb je voor Joost gemaakt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toffe envelope . Ik hoop dat het daar in Nederland droog is , hier is het al enkele uren goed aan het regenen . Tot 3 u was het gelukkig droog want er was een lentewandeling met de klas van mijn zoontje . Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Ellen, gefeliciteerd met Joost! JE zakje met kaartjes is erg leuk geworden. Is toch veel leuker geven.
  Ik hoop dat je het droog gehouden hebt vanmiddag en vanavond. Hier niet, helaas. De kachel aan en trui en sloffen. En vrijdag schijnt het 28 graden te worden...Hollen of stilstaan...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen