maandag 9 juni 2014

Hi

Een jarige schoonvader, morgen. Kaartje vorige week alvast gemaakt. Cadeau is ook al bekend. Het is een combi-cadeau: voor vaderdag, moederdag, de verjaardag van mijn schoonvader en de verjaardag van mijn schoonmoeder. Al drie keer hebben we als combi-cadeau een reis gegeven. Twee keer zijn we met z'n vieren in de herfstvakantie naar Engeland geweest en vorig jaar stond Portugal op het programma. Dat is toen niet doorgegaan. In augustus is mijn schoonvader heel ernstig ten val gekomen en hing zijn leven aan een zijden draad. Na weken ziekenhuis en maanden in een verzorgingshuis is hij inmiddels weer thuis. Het gaat redelijk met hem. Een reis is nog teveel van het goede. Maar we gaan wel op pad: een dagje Amsterdam met in ieder geval een bezoek aan het Rijksmuseum. Het idee en het gebruikte papier voor dit kaartje komen uit een Build A Card-kit.

16 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee om zo'n gecombineerd cadeau te geven aan je schoonouders Ellen. Een dagje Amsterdam is heel erg leuk en het Rijksmuseum is prachtig opgeknapt.....ik was er vorig jaar.
    Je kaartje ziet er weer top uit hoor.....mooie kleurtjes prachtig papier.

    Groetjes en veel plezier,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik weet het nog. Het was toen gelijk met onze schoonzoon, die zijn enkel brak...Fijn dat hij wel weer zo ver opgeknapt is dat een dag Amsterdam zal lukken. Wel een leuk idee om dat allemaal te combineren en dan een reisje aan te bieden ( en helemaal leuk om er zelf van mee te genieten).
    Je kaart is heel mooi!! Precies de geode kleuren voor een man als je kaart ook wat vrolijks mag hebben....
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave kaart Ellen (dat stempeltje heb ik ook nog :)) zóóó leuk zoals jij het verwerkt hebt op de kaart en wat een prachtig kado daar zal je schoonvader vast erg van genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrolijk kaartje, leuke kleurcombi!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superkaart Ellen. Leuk zo die teksten. En leuk zo'n dagje uit in het vooruitzicht, geniet er van samen.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat was toen absoluut schrikken voor jullie. Gelukkig schrijf je dat het beter gaat met je schoonvader. Fijn dat hij in staat is om een dagje met jullie in Amsterdam door te brengen. Ik wens jullie veel pleizer!
    De kaart, die je voor hem maakte, is super leuk!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi om zo deze dingen te combineren. Zulke momenten zijn zo waardevol, en met het ouder worden ervaar je dat steeds meer. Geniet ervan. Je kaart vind ik erg leuk. Vaak willen wij er teveel op plakken, maar zo is de kaart juist krachtig. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jee, wat een narigheid voor hem en ook voor schoonmoeder natuurlijk. Fijn dat er dan nu toch een leuk uitje mogelijk is en wat hoort er een gave kaart bij, Ellen! Mooi is de combinatie van kleuren, stempels en het vogeltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gelukkig is hij ondertussen terug thuis. Hij zal wel genieten van de uitstap.
    Super mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. een grappig, leuk en lief kaartje
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel mooi je kaartje voor je schoonvader Ellen...super leuk van kleur....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuk kaartje voor je schoonpa!! Heerlijk dat het weer een beetje gaat met hem en dat jullie zelfs een uitje kunnen gaan doen! Wie had dat nou gedacht?!
    Tot morgen, Mariken xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie kaart, leuk in die frisse kleurtjes! En wat een gezellig uitje zit eraan vast, fijn dat je dat weer met je schoonouders kunt gaan doen!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een gaaf kaartje! Volgens mij heb ik die stempel ook nog ergens liggen.. of eentje die er heel erg op lijkt! Die moet ik binnenkort ook maar weer eens opsnorren!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een dag om extra van te genieten dus. Je schoonvader heeft ook vast genoten van deze kaart. Erg mooi gedaan.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen