woensdag 9 april 2014

Notes

Qua Build A Card-kit loop ik altijd een beetje achter. Vind het altijd zonde om meteen met nieuwe spulletjes aan het werk te gaan. Het gevolg is dat ik meestal pas aan een kit begin als de nieuwere versie binnen is. Nu dus ook weer. Terwijl ik al volop kaartjes voorbij zie komen met de spullen uit de laatste kit heb ik net het leuke Cut & Paste blokje van American Crafts uit de vorige kit ontdekt. Daarmee heb ik deze twee kaartjes gemaakt. Voor de voorraad, gewoon om lekker bezig te zijn. Weet zeker dat er nog meer kaartjes met dit leuke papier zullen volgen.

14 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten, daar zou ik maar een voorraadje van aanleggen! Grappig dat je pas aan een kit begint als de nieuwe al weer uit is. Wel handig, dan kan je in de tussentijd de creaties van anderen als inspiratie gebruiken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg gaaf, heerlijk die heldere kleurtjes!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeej kaart viel op in de leeslijst door de felle kleurtjes? Leuk! Goed dat ik nog even verder keek, want je hebt er nog een staan die de moeite waard is. ik herken jou verhaal trouwens wel, soms krijg je spullen en die laat je dat te lang staan. Ook als wij ermee aan de gang gaan of gebruiken is het al genieten. Hihi, ik heb ooit eens zeep gekocht waar van die mooie plaatjes opzaten. Vond het zo jammer om te gebruiken en heeft er ( veel) te lang gelegen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is nog lang geen oud papier hoor, kreeg een doosje van mijn moeder met papier van wel 40 jaar geleden en nog steeds actueel. jouw kaartjes geven mij weer inspiratie want ik zie een label . . .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn weer twee hele mooie toffe kaartjes ☺
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig Ellen, ook deze twee zijn prachtige exemplaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh deze zijn echt zo leuk! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn hartstikke leuk geworden! Tja, ik heb hetzelfde, veel te lang bewaren en moeilijk om van een nieuw blokje het eerste blaadje af te scheuren...
  Werk ze, in Den haag, groetjes aan je moeder,
  Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie kaarten Ellen, leuk papier!! Altijd handig om een voorraadje te hebben liggen toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het zijn 2 lekker vrolijke kaartjes geworden. Eigenlijk is het veel meer zonde om het leuke papier te laten liggen, maar ik snap wel heel goed wat je bedoeld.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 2 super leuke kaartjes Ellen...heel mooi papier heb je gebruikt....TOP!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen