woensdag 19 juni 2013

Shine brightly

Vaderdag 2013 was voor mij de eerste vaderdag zonder vader. Raar idee. Ik kon het niet over m'n hart verkrijgen om mijn moeder die dag alleen te laten zitten. Dus samen met Joost naar Den Haag voor een kop koffie. Een bos pioenrozen mee, want dat waren de lievelingsbloemen van mijn vader en een zelfgemaakt cadeautje voor mijn moeder. Een gepimpt doosje lucifers en een maxi waxinelichtje had ik voor haar in cellofaan verpakt. Het idee hiervoor komt bij Inge vandaan.
challenge:
Creatieve zebra #24 - alles mag

20 opmerkingen:

 1. Wat een schattig cadeautje voor je moeder! Dat valt niet mee he, de eerste keer zonder je vader, het zijn extra moeilijke dagen...Fijn voor je moeder dat jullie er waren!
  Tot morgen, fijne avond,
  Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal wel moeilijk geweest zijn... Goed dat je je moeder die dag gezelschap hebt gehouden. Wat een leuk cadeautje heb je ineen gestoken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet precies wat je voelt, voor mij was het ook de eerste vaderdag zonder mijn vader. Wat lief dat je je moeder verrast met zo'n mooi doosje en de lievelingsbloemen van je vader op deze moeilijke dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief gebaar voor je moeder! Ik kan me voorstellen dat het vreemd is om zo vaderdag te 'vieren'. Het gemis is dan toch weer even extra.
  Erg leuk doosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zullen jullie het moeilijk gehad hebben... fijn voor je moeder dat jullie nog even langs zijn gegaan. Samen met dit mooie kadootje en de pioenrozen heeft dat haar vast heel goed gedaan.

  Groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat lief dat jullie zo verast hebben , wat een gaaf kadootje.

  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi cadeautje voor je moeder en ook een heel lief!
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan me best voorstellen dat dit even moeilijk was Ellen! Maar je moeder zal zeker verheugd zijn geweest met jullie bezoekje en de mooie en leuke cadeautjes!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een lief kadootje voor je moeder heb je gemaakt Ellen, ik kan me voor stellen dat het niet gemakkelijk was om deze dag zomaar over te slaan.. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, dat gevoel herken ik wel. Ook al is het langer geleden en waren mijn ouders uit elkaar. Lief dat je aan je moeder aandacht hebt besteed op zo'n moeilijke dag en wat een schattig en mooi doosje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is een leuke creatie geworden waar je je moeder mee verrast hebt...en het zal vast wel moeilijk geweest voor jullie....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kan me voorstellen dat het een moeilijke dag was. Lief dat je bij je moeder bent langs gegaan. Dit is wel een hele leuke attentie. Om te geven , maar ook om te krijgen.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Inderdaad een raar idee. Hier was het ook een sneue Vaderdag: het graf van Rolf z'n pa bezoeken en mijn pa op zijn bed...
  Lief dat je je moeder een bezoekje hebt gebracht, zal vast emotioneel geweest zijn, maar ook fijn.
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi!! Kan me voorstellen dat het een moeilijke dag voor jullie is geweest! Mooi om er zo bij stil te staan samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lief!! Ik kan me voorstellen dat het een moeilijke dag voor jullie was. Fijn dat jullie toch even samen waren om het verdriet te delen.
  Groet Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Ellen, Wat een leuk cadeautje voor je moeder. Wat erg dat je vaderdag zonder vader moest vieren. Dat is vast moeilijk geweest. Lief dat je toch naar je moeder bent geweest. Dat kan ik wel begrijpen hoor..zou ik ook doen! Ze vond het cadeautje vast leuk.
  Liefs, hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een geweldig mooie kaart heb je gemaakt! Leuk dat je meedoet aan de challenge van DCZ.
  Lieve groetjes, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen