zondag 16 december 2012

MFT release party, deel 1

Gisteren een geweldige dag gehad! Samen met Mariken ben ik naar het hoge noorden gereden voor een workshop van Inge Bij Oma Dee. Speciaal voor ons had Miranda een workshop op zaterdag geregeld en Inge had bedacht dat die wel in het teken zou kunnen staan van de allernieuwste stempels en die-namics van My Favorite Things. En wat was het leuk en gezellig! Super om Inge en Miranda nu eens in het 'echt' te zien. En ook Sandra kwam nog even binnen wippen. Samen met de andere dames hebben we twee kaarten en een tag gemaakt. Vandaag laat ik de tag zien, de rest volgt nog. Het stempeltje van Pure Innocence is gepaperpieced. Alleen haar gezichtje, haar, handjes en benen zijn ingekleurd met Spectrum Noirs. Alle bontrandjes van haar kleding zijn bewerkt met Stickles.
Na de workshop Bij Oma Dee zijn Mariken en ik doorgereden naar Breezand. Loet, de zus van Mariken woont daar en bij haar hebben we gezellig geluncht. Daarna zijn we nog naar 't Scrapateltjeetje gegaan.  Ook daar hebben we nog uitgebreid rondgekeken en geshopt. Om half vier zijn we weer richting huis gereden. Bij Mariken thuis samen met onze mannen nog heerlijk mosselen gegeten. Wat een dag! Het mooiste van alles is nog dat ik deze dag van Mariken voor mijn verjaardag heb gekregen. Mariken, ik heb genoten!

14 opmerkingen:

 1. Hey, zeker was het een topdag! Die houden we erin!
  Ik heb ook genoten! Wat is je tag leuk!!
  Jullie een fijne middag zo, veel liefs, ook voor Joost, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke creatie heb je gemaakt en wat een mooi verhaal vertel je daarbij!
  Ik kan heel goed geloven dat je een hele leuke dag hebt gehad. Dat is echt nagenieten vandaag voor je!

  Fijne zondag nog
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt als een zeer geslaagde dag met je 'mattie', gezellig! En wat een mooi label heb je gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat klinkt als een topdag! Klinkt super en die tag is echt heel gaaf. Wat een leuke tekst! keep it cool! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je zo een topdag hebt gehad Ellen, super voor je. De tag is super. Wat lief van Mariken.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Owww... wat zijn jullie ingespannen bezig geweest! Maar het resultaat is er dan ook naar, superleuke tag! Ik vond het echt onwijs leuk dat jij en Mariken ook even in mijn kleine winkeltje geweest zijn, was heel gezellig!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ellen,

  Hé wat leuk om de fotootjes hier ook nog een keer te zien. Wij hebben ook van jullie genoten hoor. Het was supergezellig. Jij boft maar met zo'n vriendin, wat een leuk verjaardagscadeau. Heb me ook al aangemeld voor je blog, dus we houden contact.

  Groetjes,
  Miranda XX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel mooie tag Ellen, leuk met dat gepaperpiecede stempeltje!
  Fijn dat je zo'n leuke dag had, ziet er idd heel gezellig uit!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hee Ellen was erg gezellig he gisteren....Ik vond het zo leuk jou en Mariken is in het echie te spreken. Je tag is heel gaaf geworden en ben heel benieuwd naar de andere twee kaartjes ;)
  Leuk zo'n verjaardagscadeautje!

  San x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt als een leuke dag!
  Mooie tag!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuk verjaardags kado!!! Kan me voorstellen dat je hebt genoten. Ben gelijk even gaan kijken op de websites (kom tenslotte uit het noorden...) Lijkt me erg leuk, en wat een schattige tag heb je gemaakt. Dat paper piercen is een leuke techniek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk!! De dag, de foto's, de tag! Ook dat je bij twee van de sponsors van de Liftchallenge bent langs geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi!! Wat een leuke dag hebben jullie gehad, en wat een tof verjaardags cadeau! Zo jammer dat ik er niet bij kon zijn. Had jullie graag ontmoet!

  BeantwoordenVerwijderen