maandag 27 augustus 2012

Eindelijk!

Eindelijk heb ik weer eens mijn scrapspullen te voorschijn gehaald en heb ik een kaartje gemaakt. Sinds het abrupte einde van onze zomervakantie en het overlijden van mijn vader was ik daar nog niet toe gekomen. School is inmiddels ook weer begonnen en na een vermoeiende eerste week gaat alles zo langzamerhand weer 'normaal' worden. Vorige week maandag moest ik werken i.v.m. de introductie van de eerste klassers. Ik ben dit jaar mentor van een eerste klas gemengde leerweg (vmbo) en wilde mijn klas graag zelf ontvangen. Vandaag is dus mijn eerste echte vrije dag van dit schooljaar en ben ik aan de knutsel gegaan.
Voor dit kaartje heb ik de schets van MFT gebruikt. Het afdrukje is een egeltje van Penny Black dat ik heb ingekleurd met Spectrum Noir markers. In de vakantie ben ik nog wel samen met Mariken naar Doe@ding in Spijkenisse geweest om te shoppen. Veel spullen van MFT gekocht en ook wat papierblokjes die in de uitverkoop waren. Daar kon ik vandaag mooi mee aan de slag. Het papier komt uit een afgeprijsd blokje van My Mind's Eye (All Spice) en de bloem en rand zijn nieuwe die-namics.
 
Ik heb de smaak weer te pakken, dus er zullen binnenkort wel  meer kaartjes volgen. Ook ben ik van plan om eindelijk weer eens een blogrondje te maken. Kijken waar iedereeen de laatste tijd mee bezig is geweest en berichtjes achterlaten. Leuk!

13 opmerkingen:

 1. Hallo Ellen, fijn dat je de smaak weer te pakken hebt. Ik vind je kaartje prachtig, mooie kleuren en een schattige stempel.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nog gecondoleerd! Fijn dat je er weer bent, ik miste je al! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje.....je vorige bericht heb ik blijkbaar door de vakantie gemist. Nog gecondoleerd met het verlies van je vader! Ik snap dat er dan van knutselen en bloggen even helemaal niks komt.
  Maar je bent weer terug met een erg mooi kaartje!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ellen, fijn dat je weer zin kreeg om wat te knutselen en te bloggen! Kan me best voorstellen dat je hoofd er niet naar stond.
  Je kaart is erg mooi geworden. Ontzettend leuk papier. Word je toch weer vrolijk van.
  Ik mag morgen weer beginnen. Ben erg benieuwd naar welke coachgroep ik krijg en welke vakken ik ga geven deze periode. Wat mijn rooster überhaupt is. Dat is dan weer zo anders in het MBO.
  Groeten en ik verheug me al op je volgende kaartjes!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat een roerige vakantie hebben jullie gehad, had ik nog niet meegekregen sorry. Veel succes om ondanks het gemis alles weer een beetje in het normale ritme te krijgen. Mooie kaartje heb je gemaakt! Veel sterkte en succes, groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, gezellig, daar ben je weer! Lekker weer eens fefreubeld op je vrije dag en dit kaartje is hartstikke tof!
  Tot straks, liefs Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je de draad weer hebt opgepakt, dat valt niet mee weet ik uit ervaring! Mooie kaart heb je gemaakt, leuke stempel en je papier combinatie is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een vrolijk en gezellig kaartje!!

  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
  Je kaartje is mooi geworden, dat smaakt vast naar meer...
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je weer 'terug' bent! Kaartje is leuk, vooral de hartjes en benieuwd naar wat er gaat komen! Dat vermoeide gevoel ken ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ellen, fijn dat je terug bent en al meteen met zo'n prachtig kaartje! Super hoor!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf kaartje, mooie kleuren, zeg! Leuk dat je weer in het ritme zit, kunnen wij weer genieten van je fantastische kaarten! :)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk je te horen Ellen en natuurlijk ook omdat we dan kunnen meegenieten van je kaartjes! Deze is alvast een mooi begin, ben al nieuwsgierig naar hetgeen nog volgt!
  Veel liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen