zaterdag 19 mei 2012

Sweet friend

Speciaal voor de challenge bij Anyone for Anya heb ik deze kaart gemaakt. Ik heb er zelfs m'n Derwent potloden voor te voorschijn gehaald om een afdrukje van The Greeting Farm te kleuren. Nu weet ik zeker wat ik qua kleuren leuker vind: stiften! Dinsdag ben ik weer bij Mariken wezen kleuren met Copics en Spectrum Noir en dat is toch echt veel gaver. Dat wordt dus sparen voor Spectrum Noir markers... Op het blog van AFA staat een inspiratiefoto. Daarmee ben ik aan de slag gegaan. Het Summerfun-papier van Marianne design heb ik met mijn naaimachine voorzien van stiksteekjes. Op de doily van MFT heb ik het uitgeknipte afdrukje geplakt. Eronder zit een gaasje. Verder nog twee hartjes en een tekstbanner.

Ik wil ook nog even mijn nieuwe volgers welkom heten. Inmiddels heb ik er al zestig en daar ben ik supertrots op! Het is en blijft geweldig om elke keer alle reacties te lezen die op mijn blog geplaatst worden. Heel erg bedankt daarvoor!

challenge:
Anyone for Anya - red barn inspiration

14 opmerkingen:

 1. Mooie kaart Ellen! Ik heb met beiden geen ervaring (niet met potloden en niet met stiften) maar ik vind de resultaten met stiften altijd wat sprekender. Maar dat is inderdaad sparen, poeh... Succes daarmee en misschien mag je tot die tijd nog even oefenen bij je vriendin! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Die gestikte randjes zijn bij jou altijd zo mooi, dat lukt mij nooit zo netjes......fijn dat je hebt ontdekt wat je het prettigst vind om mee te kleuren, is altijd een kwestie van uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg gave uitwerking van de inspiratiefoto! Leuk met die stikranden, super gedaan! Goed dat je de stiften uitgeprobeerd hebt bij Mariken, dan is het een weloverwogen keuze voordat je ze aanschaft. Zal ook eens een afspraak met haar maken :)
  Fijn weekend!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Ellen, wat een leuke frisse kaart met Stella van de Greeting Farm heb je gemaakt!! Leuke uitwerking van de inspiratie foto...en succes met het sparen...
  Fijn weekend,
  Groetjes van Blankina AFA DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is so cute! Great use of the inspiration photo colors. :) Thanks for playing with us at {ANYONE FOR ANYA}!

  Luvs,
  Annie Rose

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een leuke kaart geworden Ellen. Ik gebruik de Dewents ook, maar de kleur blijft (vind ik) een eind achter bij de Markers. Dat is een stuk sprekender. Ik vind je stempel goed ingekleurd hoor.
  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ellen,
  wat een leuke kaart heb je gemaakt. Voor deze challenge had ik geen inspiratie, wie weet de volgende ...En grappig dat je schrijft dat je qua kleuren toch voor de stiften gaat. Ik heb er 0,0 ervaring mee. Ik kleur nog steeds met Derwents en ben wel benieuwd hoe dat gaat met die markers, of stiften of wat er nog meer op de markt is....
  Wat heb je trouwens geweldig gestikt....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje Ellen. Leuk dat afdrukje van Greeting Farm. Succes met sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi afdrukje en een heel leuk kaartje! En ja Ellen, al die stiften zijn niet goedkoop, ik koop er ook af en toe wat bij, zo krijg je ook algauw een kleine verzameling zonder gat in je budget!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey, wat een schattig kaartje heb je gemaakt! En wat leuk dat je zo enthousiast bent over de stiften! Het is ook echt super!
  Liefs Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een heel mooi kaartje Ellen, leuk dat stikwerk erbij!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi geheel, ook je vorig kaartje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kleuren doe ik eigenlijk nooit, heb wel een lesje gehad, dus wie weet. Heel iets anders is deze kaart, ook erg leuk!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuk kaartje Ellen, je hebt je afdrukje ook prachtig ingekleurd.
  Liefs Kizzy

  BeantwoordenVerwijderen