zaterdag 24 december 2011

Kerstmenu 2011

Ieder jaar hebben we rond de kerst een familiediner met mijn ouders, mijn broer, zijn vrouw, hun kinderen en die van ons. Dit jaar kunnen mijn ouders jammer genoeg niet naar Oosterhout komen. Daarom gaan we vanochtend eerst met z'n allen naar Den Haag om bij hen koffie te drinken. Daarna rijden we met z'n tienen richting ons huis voor het kerstdiner. Om de tafel er extra feestelijk uit te laten zien heb ik menukaartjes gemaakt. Het papier daarvoor komt van de Action, de houten sterretjes zijn van Xenos, het tekstje heb ik met de computer gemaakt en het juteband heb ik samen met mijn zoons gekocht op de kerstmarkt in Leuven. Mijn man is vroeger kok geweest, dus met dat kerstdiner van ons komt het wel goed!

4 opmerkingen:

 1. Wat zal dat er bij jullie prachtig uitzien. Wat een mooie menu'tjes! En dan een kok in huis, veel plezier en eet smakelijk!
  xxx Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gemaakt, Ellen! Geniet van jullie gezamenlijke activiteiten en het heerlijke diner!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk menukaartje Ellen! Dit geeft een extra toets aan een mooi gedekte tafel en zo ziet je familie meteen hoe goed je wel bent!! :-)
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi ellen, ik kom via via op je blog terecht ! leuke eenvoudige dingen maak jij. Ik zie dat je nog vrij vers in blogland bent, daarom ben ik dan ineens maar volger geworden van je, want ik weet hoe leuk het is, de teller van volgers te zien aantikken ! ik wens je alvast veel succes en plezier in blogland en een fijne jaarwisseling,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen