donderdag 24 januari 2019

Travel the world

Een spannende dag vandaag voor Ilja! Ze vertrekt vanavond voor drieënhalve maand richting Afrika. Eerst even chillen op Zanzibar. Daarna twee maanden co-schap in een ziekenhuis in Zambia en tot slot nog naar Zuid-Afrika. Afgelopen zondag hebben we met haar geluncht in Amsterdam en afscheid genomen. Van de week toch ook nog even een kaartje gestuurd. 
Vandaag een drukke dag op school. Eerst zes uur les en daarna nog leerlingbespreking. En vanavond ga ik bij en oud-collega op bezoek. Mijn dag is dus goed gevuld. Hoe zit het met die van jou?









12 opmerkingen:

  1. Tof kaartje voor Ilja, wat een avontuur gaat ze tegemoet, zeg!
    Hier ook drukke dagen: vandaag verkort rooster, maar al druk aan de slag voor de open dag. Wil vanmiddag de 3 grotere stukken bij de entree alvast maken, zodat we morgen tijd hebben om het lokaal in te richten. Vanavond sporten, even wat inspannende ontspanning....
    Jij veel plezier met een oud-collega!
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een spannend avontuur voor Ilja.....en voor jullie😉.
    Leuke kaart maakte je voor haar, lief hoor.
    Succes vandaag, ik ben juist vrij, maar heb ook veel drukte hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtwereldbolkaartje voor Ilja! Doe haar veel groeten en wens haar een hele fijne tijd van ons! Hier vrij en druk, zo richting ziekenhuis en daar zijn we wel ff zoet. Werk ze, en veel plezier vanavond bij Simone! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een mooi kaartje en wat een avontuur voor Ilja. het brengt haar een heleboel ervaring bij en vele herinneringen voor later.
    ik heb hier verder nog vele leuke kaartjes zien verschijnen, maar niet altijd de tijd gehad om te reageren.
    succes op school
    groetjes
    Els

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je maakte een heel mooi kaartje ter gelegenheid van dit grote avontuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waue, je laat de kleurtjes van het DP mooi terugkomen in de wereldbol! Succes met al je bezigheden vandaag. Ik had voor vandaag een hele waslijst met klussen in huis. Maar ik ben niet helemaal fit, dus doe ik het in een wat rustiger tempo... Morgen weer een dag;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een avontuur voor Ilja, spannend hoor maar ook wel leuk! Je hebt een vrolijk en toepasselijk kaartje voor haar gemaakt, top! Succes hoor vandaag met deze drukke dag.

    Liefs, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een stoere reis! Dat verdiend inderdaad een mooi kaartje! Stoer en toch lief met dat ruitje, project geslaagd zou ik zeggen! Succes met je drukke dag, ik ga vanavond lekker knutselen bij een vriendin!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kaart voor een bijzondere reis. Daar gaat ze vast veel ervaringen opdoen.
    Hier was de dag ook goed gevuld. Heb zelfs de nieuwjaarsborrel van ons bestuur er voor overgeslagen. Maar vanavond even helemaal niks!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, dat is zeker spannend! En wat een kans ook! Je kaartje is heel gaaf voor haar, zo toepasselijk. Nu kun je alweer uitkijken naar het weekend! Geniet ervan..

    BeantwoordenVerwijderen
  11. mooie kaart in mooie bijpassende kleuren voor dit speciaal avontuur

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldig kaartje voor Ilja. Erg mooi, die kleurtjes. Wat een spannende reis zeg, tof!!

    BeantwoordenVerwijderen