donderdag 20 december 2018

Autumn scrap swap 5 #5

Hello! Good morning! Swaptime bij Mariken en bij mij. Het is ons vijfde en tevens laatste herfstswap-berichtje. Alles mag deze keer. En als alles mag, dan kies je meestal de dingen uit die je het leukste vindt. Toch ;-) En dus heb ik deze gave hello-woordstans van MFT gebruikt. Met een gezellig designpapiertje erbij en een stempeltje (want dat moet, hihi). Met de uitgestanste hello ook maar meteen een tagje gemaakt. Altijd handig.
Vandaag een drukke dag op school. We hebben Scala-dag voor Kika. Overdag gaan de leerlingen allemaal workshops volgen en dingen maken. 's Avonds is er dan een fancy fair waarbij alles verkocht wordt. En de opbrengst is voor Kika. Mooi doel. Ik ga met elf leerlingen kerstkaarten maken. Heel benieuwd naar de resultaten. Natuurlijk ook heel benieuwd wat Mariken gemaakt heeft... kijk je mee? Fijne dag!

13 opmerkingen:

  1. Ik hou enorm van deze stijl zo mooi.
    Het straalt gewoon rust uit en met alleen "Hello" is deze kaart goed te gebruiken voor vele gelegenheden.
    Succes vandaag, klinkt als een goeie dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke kaart Ellen en die tag is helemaal super!!
    Heel veel succes voor vandaag.

    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, vandaag hebben onze kaartjes veel verschillen! De jouwe is gaaf, heel tof met die woordstans. Kaartje en tagje, altijd handig! Heel veel succes vandaag met alles op school en op naar de vakantie! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. supermooie Ellen-kaart!
    succes met de workshop vandaag, moet lukken!
    en fijne vakantie straks!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk kaartje!! Toevallig bestelde ik de "hello" stans gisteren, instant inspiratie hier :-) Het klinkt als een leuke dag bij jullie op school vandaag, heel veel plezier en succes bij de kerstkaarten productie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij weet hobby en werk te combineren: perfect! Ik hoop echt dat jullie heel erg genieten en natuurlijk veel geld binnen hengelen. Je kaartje is prachtig. Heerlijk hoe jij dat kan. Met bijna niets een prachtig kaartje maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi setje! En vandaag klinkt als een heel leuke dag - je hobby op het werk, hoe fijn is dat. Hopelijk heb je veel plezier gehad!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig kaartje en tag Ellen!
    Het was vast heel gezellig vandaag op school!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er weer toppie uit, Ellen! Slim om meteen die tag te maken, komt altijd wel van pas. Nog even de laatste loodjes en dan lekker even niks moeten! Kom lekker bij en geniet van de vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat zullen die leerlingen leuk gevonden hebben, kerstkaarten maken met jou!
    Mooie kaart en tag ook. Ik wens je alvast een heel fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. een echte "Ellen"kaart, leuk resultaat. veel succes met het kaarten maken met je leerlingen en veel succes met de verkoop.
    geniet van je vakantie en fijne feestdagen gewenst
    groetjes
    Els

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat kun je dit toch goed! Met minimale materialen een prachtig kaartje toveren! Die leerlingen die boffen met hun kaartklasje, daar had ik ook wel in willen zitten! Hoop dat jullie een flink bedrag ophalen voor dit mooie doel! Fijne vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
    traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
    หนังดราม่า

    BeantwoordenVerwijderen