woensdag 4 juli 2018

Knutseldate

Afgelopen zondag was de knutseldate in Noord-Holland. Team M&M was compleet, dus we waren gezellig met z'n vijven. We zijn begonnen met cadeautjes en een latte met zelfgebakken Mariken-plaatappeltaart. Hoe feestelijk wil je het hebben?! En natuurlijk bijkletsen, ook belangrijk :-) Daarna zijn we ook echt aan de slag gegaan. Voor de lunch was Mariken onze gelli-juf en hebben we heerlijk geknoeid met verf en stencils. En natuurlijk met de gelli-plate. Die afdrukjes ga ik op m'n gemak nog wel een keer omtoveren in kaartjes of tagjes. 
Na de heerlijke lunch met broodjes San en verse jus heeft Inge het stokje overgenomen. Onder haar leiding hebben we twee prachtige kaarten gemaakt. Inge zorgt altijd voor bijzondere modellen. En zie je die vogeltjes die we gebruikt hebben? Echt zo cute! Aan het eind van de dag meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt voor na de vakantie, kan maar geregeld zjn ;-) Bedankt San, Inge, Inge en Mariken voor de topdag!



10 opmerkingen:

  1. Leuk die vrolijk gekleurde gelli-prodcuten! En de twee kaarten zijn top, erg mooi!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een heerlijke dag hebben jullie gehad,
    En dan ook nog eens van die prachtige kaarten gemaakt.

    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was zeker een supertoffe dag! Word helemaal blij als ik er weer aan denk, dus dat ga ik vaak doen! Ben heel benieuwd wat je gaat doen met je gelli-afdrukjes...spannend! Gisteren was ook al zo gezellig! Die houden we erin, spontane bezoekjes! Drukke dag voor jou vandaag hè!? Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Guten Morgen Ellen, Karten die etwas "können" finde ich immer toll. Aufklappen und sich überraschen lassen, gehört defininv dazu.
    GlG Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. zag er een toffe dag uit ! Ook mooie dingen gemaakt inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het ziet er zo leuk uit, jullie projectjes. Zo knap dat jullie tijdens zo’n gezellige dag ook nog productie draaien :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat gezellig te lezen! Het klinkt goed allemaal. Je achtergrondjes zijn gaaf. Daar komen vast mooie kaarten van. De andere twee kaartmodellen zijn inderdaad gaaf en je uitwerking is heel mooi! Super die vogels!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuke dingen hebben jullie gedaan op jullie knutsel middag . Ben ook zeer benieuwd wat je van die kleurrijke geli plate achtergronden gaat maken ....
    Groetjes,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  9. starbet_aa77
    i like so much...Thanks for sharing the good information!
    ไฮโล

    BeantwoordenVerwijderen