dinsdag 15 mei 2018

Mix & match #23

De vijftiende van de maand! Tijd voor een mix & match blogpostje. Altijd leuk. En altijd bijzonder om te zien wat de anderen met hetzelfde pakketje gemaakt hebben. Ook deze keer werd de leuke post bezorgd terwijl ik op vakantie was. Maar gelukkig kwam er een fotootje voorbij in onze app. Kon ik vanaf de Malediven al een beetje meegenieten. Hier zie je de toffe spulletjes die Mariken voor ons bij elkaar had gezocht.
Na een heerlijk lang weekend van vijf (5!) dagen is mijn werkweek gisteren van start gegaan met een superdrukke dag. Eerst gewoon lesgegeven tot tien over twee en daarna door naar het examen. Het was dé dag van het examen Nederlands van de gemengde leerweg en dus ook van mijn vierde klas. De leerlingen hebben van half twee tot half vier gezwoegd op hun examen. Daarna waren mijn collega Nel en ik aan de beurt. We zijn tot 's avonds tien uur op school gebleven om na te kijken. Opgeschoten zijn we, maar klaar nog niet. 't Is echt een flinke klus dit.
Hoppen jullie nog even mee naar de anderen?

16 opmerkingen:

  1. Ja, jij kon je gelukkig mentaal goed voorbereiden, en in gedachten je kaartje alvast maken! Heel erg tof! En wat een dag zeg gisteren, echt een lange! Tot zo, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar goed dat je zo’n lang weekend achter de rug had, dan was je vol energie voor de lange dag van gisteren.... Je mix & match kaartje is echt zò leuk!! Ik heb zo’n mooi label pas gekregen van Mariken en dit vind ik een heel leuk idee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt met de spulletjes uit het mooie pakketje Ellen!
    Leuk als je thuiskomt en er ligt zo'n leuk pakketje op je te wachten!
    Groetjes en een fijne dinsdag,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart weer Ellen, ik kom met plezier op je blog kijken en leer er van hahaha. Sterkte met alle drukte op je werk, maar je bent vast goed uitgerust door de vakantie.
    Lieve groetjes, Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Cutieeeee, hoe schattig is dit! Onwijs lief kaartje Ellen :D Wow dat klinkt als een heftige klus. Heel veel succes en sterkte van de week, enne tot gauw! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klinkt inderdaad als een heftig werkdagje! Gelukkig doen ze niet elke week examen. ;-) Je kaartje is een schatje! Het heeft alle ingrediënten waar ik van hou, en in jou handen wordt dat dan dus wederom een topper, vind hem prachtig!! Succes met nakijken en tot zaterdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is weer even wennen! Kan me voorstellen dat het een klus is. Ik mag donderdag weer, na bijna vier weken, ik ben echt het werken bijna verleerd!
    Jij was op de Malediven, wow!
    Je kaartje is erg gaaf, mooi strak en erg leuk dat streeprandje. Vind die tekststempels ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een liefie!!
    Spannende tijd met de examens. Succes met nakijken.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk kaartje! En ook weer zo'n tof pakket...
    Jeetje, dat was een heftige start van je werkweek! Gisteren zijn Erica en ik 3 uur bezig geweest om scores in het systeem te zetten, blijkt er een probleem te zijn met een aantal accounts, waardoor de 4 verschillende boekjes wellicht niet samengevoegd kunnen worden.... fingers crossed dat het goed gaat komen!
    grt Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Enig kaartje!! Leuk toch deze Mix en Match. EN al voor de 23e keer! Je zit meteen weer vol in het werk, zo te lezen. Succes!
    Helaas is er iets mis met mijn blog, niemand kan er meer op komen! Als het morgen niet verholpen is ga ik Blogger inschakelen om me te helpen.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super tof pakketje, je kaart is erg mooi gemaakt ook! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Pffff maar goed dat je lekker bent uitgerust om deze drukke klus te klaren, goed bekeken :) Gaaf kaartje heb je gemaakt, stoer, strak en hip, dat is Ellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke kaart .
    Geweldig als ze al de papiertjes voor jou uitkiezen ....
    Die zwarte streepjes vind ik geweldig .
    Groetjes,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een lief kaartje! Leuk gedaan met dat randje aan de onderkant met een subtiel randje turquoise. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk pakketje! Je maakte er een supermooi kaartje mee.
    Een dikke knuffel, wie kan dit niet gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen