zondag 15 april 2018

Mix & match #22

De 15e van de maand, dus weer tijd voor een gezellige Mix & Match blogpost samen met Inge, San, Inge en Mariken. Toen ik uit Sevilla terugkwam, lag de envelop al op mij te wachten. Van San deze keer. En zo leuk. Heb eerst een paar dagen van het pakje genoten en het daarna pas uitgepakt, hihi.
Zie je dat schaartje? Enig toch?! Enfin, eenmaal uitgepakt bleek het natuurlijk nog steeds een heel leuk pakketje te zijn. Echt in de kleuren die San veel gebruikt. Uitdaging dus :-) Ik ga gauw kijken wat mijn M&M-maatjes met deze spulletjes hebben gemaakt. Kijk je mee bij IngeSanInge Blom en Mariken? Superbedankt weer voor het langskomen, gezellig!


17 opmerkingen:

  1. Wat gaaf, de zwarte tekst op de zachte kleuren! Leuk patroon, die wiebers! Wat was het leuk gisteren hè, zo genoten. Fijne dag, dikke kus, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een enig kaartje heb je gemaakt Ellen uit het prachtige pakketje. Wat leuk dat er een pakketje op je lag te wachten toen je thuis kwam van Sevilla!
    Groetjes en een fijne zondag,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet echt 'Ellen kleurtjes', maar wel weer een Ellen kaart. Leuk zeg, dit ontwerp. Krijgen wij jullie buit van gisteren nog te zien? ;) Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooi het zigzagje met daarop de zwarte tekst! Erg leuk kaartje weer Ellen. Beetje bijgekomen van gisteren ;-)? Een hele fijne zondag en tot de volgende Mix :D Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ondanks dat het niet jouw kleurtjes zijn toch weer een superleuk Ellen kaartje gemaakt!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super wat je met die ruitjes deed. Een topkaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. super leuk pakketje en kaartje, Ellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zeker een gaaf pakketje! Je kaart is dat ook, mooi zoals die tekst precies in de wiebertjesrand past! Niet jouw kleuren, maar wèl mooi! Ik heb op de beurs vandaag ook wiebertjes gekocht, een stencil en een stempel. Ook toevallig. Jullie waren er gisteren, hoor de ik van Willy, die ik ook voor het eerst ontmoette. Leuk hoor, allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie wiebertjes in mooie zachte kleurtjes. De zwarte tekst steekt er mooi bij af.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mooi met die ruitjes-(wiebertjes leer ik hier bij, waar dat vandaan komt????) en zigzagrand... Jouw kleuren of niet, heel mooie kaart!
    Toffe dag gehad gisteren?
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh wat een gaaf pakketje en dat leverde ook meteen een hele gave kaart. Hoe was het Art Specially?
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gezellig pakketje, daar wordt je al blij van zonder dat je het uitpakt. Je kaartje is prachtig, de zigzagjes maken zelfs deze zoete kleurtjes een beetje stoer.
    Jammer dat we elkaar niet gezien hebben in Nijkerk, we hadden natuurlijk gewoon iets af moeten spreken maar ik was in de veronderstelling dat we elkaar wel tegen zouden komen... Helaas, niet dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Aan de kleurtjes kon ik direct zien dat Sandra het pakketje had samengesteld. Leuke kaart heb je ermee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel mooi kaartje!!
    Ik zie daar ook een tof tapeje liggen, die ga je volgende keer toch gebruiken? Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh deze helemaal gemist, maar wat een mooi kaartje! Super pakketje!

    BeantwoordenVerwijderen