dinsdag 17 april 2018

ARTSpecially

Afgelopen zaterdag ben ik samen met Mariken en Larissa naar de ARTSpecially in Nijkerk geweest. We hebben echt zo'n gezellige dag gehad! We zijn begonnen met een workshop van Willy Duit. Mariken en ik volgen Willy al jaren. En een workshop bij haar stond echt op mijn wishlist, maar de afstand... En nu kon het gewoon :-) Zo leuk om elkaar te zien. En een geweldige workshop ook. Deze gave kaart met vogel hebben we onder haar leiding gemaakt!
Daarna lekker rondgelopen met z'n drieën en her en der geshopt. Vooral bij de stands van Cats on Appletrees en Gummiapan hebben we toegeslagen :-) Heerlijk geluncht met door Mariken bereide broodjes San en daarna hebben we ons op de volgende workshop gestort. Ook dat was een hele leuke! Hier zijn Larissa en ik nog druk aan het werk om onze stippentag af te maken.
Aan het eind van de dag hebben we nog 'ge-meet' met een hele groep Belgische bloggers, o.a. Nancy, Martina, Margo en Francisca. Allemaal voorzien van een smiley. Echt heel gezellig. O ja en helemaal aan het begin zijn we ook nog CreaNancy tegengekomen. Natuurlijk nog veel meer mensen gezien en gesproken en waarschijnlijk ook wel blogbekenden misgelopen. Maar wat was het leuk en gezellig! Tot slot nog even een fotootje van mijn aankopen. Ik heb me echt ingehouden. En op de foto staan zelfs nog twee cadautjes. Het toffe 'ruitjes' stencil heb ik van Mariken gekregen en het leuke Happy day! stempeltje van Larissa. Hoe feestelijk wil je het hebben?!
 
 

17 opmerkingen:

 1. Ooh, als ik dit lees, heb ik een dikke smiley, op m’n gezicht dan...wat was het gezellig en leuk! En jouw oranje birdie-kaartje en kleurige tag zijn super! Tot straks, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook genoten van mijn dagje nijkerk, mooie workshopkaartjes!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er uit als een leuke dag! Het is je gegund, even de zinnen verzetten! Gave kaart heb je gemaakt en mooie spulletjes gescoord én gekregen, daar komt vast weer veel leuks van...
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof kaartje heb je gemaakt in Nijkerk, ben wel langs geweest bij de workshops maar het was zo ontzettend druk . . . heb wel goed gekeken hoe het moest en daar leer je ook van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh Ellen, als ik dit lees word ik helemaal jaloers en heb ik spijt er ook niet geweest te zijn.Wat een gave kaarten hebben jullie gemaakt, woww. Die van Mariken vind ik super, maar deze ook.En wat een leuke stempeltjes hebben jullie gescoord, ben benieuwd wat voor leuks je straks er mee maakt.Groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow......wat een super GAAF kaartje heb je gemaakt Ellen.....het stempelen gaat je heel goed af!
  Jullie hebben weer een leuke dag gehad zo te zien aan de mooie foto's.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele goeie keuze, zo'n workshop met Willy! Prachtig resultaat. Maar ook de kleurige tag is heel mooi. Ik zie mooie aankopen wow! Is dat een magneet voor de Misti rechts?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. JA, was leuk die beurs, ik deed hem zondag met Ineke. Geen workshops, maar wel veel bekenden gesproken en gezellig geluncht samen met Cornelie en meer dames. Ook Willy ontmoet die ik vanaf het eerste begin al volg. Erg leuk!
  Jouw kaart is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad een 'happy day"! Het stempeltje van Larissa is wel toepasselijk. Leuke workshops (ik kende Willie nog niet..) en hele leuke aankopen. Ik zag dat je de post-it tape hebt weten te scoren! Superhandig!! Jammer dat we elkaar misgelopen zijn maar wie weet zien elkaar weer een keer bij Doe@ding op een workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er reuzegezellig uit! En al die nieuwe spulletjes: super! Ik ga zo eens kijken op het blog van Willy!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, wat een mooie kaart!! En wat een leuke foto's heb je hier gedeeld. Het ziet er zo gezellig uit. EN echt heeeeeel jammer dat wij niet konden komen. Maar volgend jaar hoop ik erop dat ik kan.. zou toch wel heel leuk zijn elkaar in het echt eens te ontmoeten!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik lees zulke leuke reacties. Zo jammer dat ik niet kon. Leuke workshop heb je gevolgd. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Niets dan stralende gezichten; super-dagje zo te zien ! én nog een mooie kaart erbij bovenop !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aan de foto's te zien hebben jullie een topdag gehad. En wat een mooie dingen hebben jullie gemaakt (en gekocht).
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat was het leuk jullie nu eens in het echie te ontmoeten, en wat leuk dat jullie ook nog zijn aangeschoven!! Je kaart is prachtig geworden net als je tag, leuk verslag van een heerlijk event!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  ออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen