vrijdag 9 februari 2018

Workshop Doe@ding - Inge

Zoals gisteren beloofd hier het tweede gedeelte van de workshop. Na de overheerlijke lunch (de dames van Doe@ding weten wel wat lekker is), zijn we verder gegaan bij 'juf' Inge. Bij haar hebben we een mooi model kaart gemaakt. Eentje met een soort van banderol eromheen. Zo leuk, met die huisjes en die fiets. Daarna volgde nog een ingewikkeld geval met een schuifsysteem. Ook erg gaaf.
Het was een supergezellige dag! Zo leuk zelfs, dat we ons meteen maar op hebben gegeven voor alle andere workshop die Inge en Angela dit jaar nog bij Doe@ding gaan geven. Dan is het wel zaak om in de tussentijd wat te gaan sparen. Zo'n workshop betekent ook altijd dat je in de winkel bent. En tja, dat betekent dan weer dat je eigenlijk altijd wel iets leuks ziet wat je 'moet' kopen.
 

13 opmerkingen:

  1. Wat een vooruitzicht hè, nog 3 keer workshoppen! Niet slecht! En ook dit is weer zo leuk allemaal, toffe modellen, het ziet er super uit. Tot zo, bijna vakantie!’ Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben erg gave creaties gemaakt! Toffe materialen en gave kleurtjes. En top idee om meteen in te schrijven voor de overige workshops, altijd gezellig bij Doe@ding!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat het voor mij veeeel te ver is,want ik zie hier en daar toffe kaarten passeren. Echt leuk!
    Ook de jouwe zijn mooi geworden!x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat een toffe kaarten zeg ! Dat zag er echt heel tof uit ! Heerlijk zo'n workshop-dagje en ja ... leuke spulletjes hebben ze daar bij Doe@ding he ... en véééééééééél !!!
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 2 superleuke projecten!
    Fijne vakantie!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat was vast en zeker een leuke en gezellige workshop. Het resultaat ziet er top uit.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wauw, wat ziet dit er gaaf uit zeg! Allebei de kaarten zijn erg leuk. Nou ja, kaarten... de tweede is natuurlijk eigenlijk een verpakking, maar ik heb wel eens kaarten gezien die op deze manier schuiven. Ga je nu ook zonder juffen thuis dit soort kaartjes maken?
    EN wat geinig dat jullie je opgegeven hebben voor alle workshops....gevaarlijk!!!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtig, Ellen, ook de andere projecten vind ik gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat was niet alleen een gezellige workshop maar ook een met geweldige projecten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja dat leuke winkeltje is gevaarlijk voor de bankrekening, zeker met deze leuke en inspirerende projecten! Je denkt dan toch snel nog iets 'nodig' te hebben... Verheug me op de workshops die nog gaan komen, en inderdaad.. eerst sparen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, wat zijn jullie projectjes toch altijd leuk van die workshops!! Deze ook weer, tof zeg! Succes met sparen, hartstikke leuk dat jullie je opgegeven hebben voor de volgende workshops. De vakantie is begonnen, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel gaaf deze modellen, mooie kaart en verpakking! De creaties daaronder heb ik ook bewonderd, al net zo mooi! Kleuren ook zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hele leuke projecten, Ellen. Ik ben benieuwd wat je allemaal voor moois gekocht hebt. Maar dat zien we vast binnenkort op je blog.

    BeantwoordenVerwijderen