zondag 5 november 2017

Hugs

Vandaag verschijnt er op het blog van Craftliners weer een berichtje van mij. Hartstikke leuk als je daar even een kijkje gaat nemen en misschien zelfs een berichtje achterlaat. Het is niet één kaart geworden, maar het zijn er drie! Ik had de smaak goed te pakken, hihi.
Zijn jullie al naar de Krea-Doe geweest? Ik vertrek straks samen met Mariken naar Utrecht. We hebben een date met ons Mix & Match-clubje, gezellig met z’n vijven dus. Heel veel zin in. En ik ben ook heel benieuwd of we nog andere bekenden tegen gaan komen. Wat je ook gaat doen vandaag, ik wens je een hele mooie zondag!

16 opmerkingen:

  1. Wat een mooierds zijn dit! Leuk idee om de stans zo te gebruiken, die gaat in de opslag in mijn brein. Tot zo, eindelijk gaan we...xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten, gaaf effect geeft deze techniek!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er helemaal leuk uit ! mooi gedaan
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt super, deze kaarten!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  5. super leuk je kaartjes, Ellen!
    veel plezier op de beurs!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inderdaad Ellen, knuffels kun je nooit genoeg weggeven. Vooral als ze zo prachtig zijn als deze. Ik vind het echt weer een geniaal kaartontwerp, echt prachtig!! Hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad op de Kreadoe maar dat zal vast wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha Ellen,
    ze zijn alle drie erg leuk! Mooi die grote letters! Ook de kleuren zijn mooi. Ik heb bij Paper Passion met deze brushpennen in mijn hand gestaan. Maar vond toen dat ik nog te weinig met de Zigmarkers had gedaan en heb ze weer teruggelegd. Misschien kan ik met de Zigs hetzelfde resultaat krijgen. EN bij Mariken las ik al dat het erg leuk (en druk) op de Kreadoe was. Nog wat gekocht of alleen workshops gedaan?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt ! Ik zag al bij Mariken dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad ! Ik ben benieuwd naar de buit hoor !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Erg leuk gedaan Ellen, wat een top idee om de letters zo te verwerken. Ik heb even gekeken hoe je het precies hebt gedaan. Ik denk dat jullie dag net zo gezellig was als die van ons donderdag, ben benieuwd of jij je ook zo hebt ingehouden als ik met de aankopen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie uitvoering!
    Supergaaf!
    Je hebt vast genoten op de Krea Doe, leuk zo met een clubje ;)

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn als je in \o;n productieve flow zit. Drie top kaarten; ik hou net als jij van stansen en van CAS. WOW! Was het gezellig gisteren?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Von wegen - du hast Ideen - ich liebe deinen Spirit !!
    Ganz liebe Grüsse Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen