zondag 8 oktober 2017

Autumn scrap swap 4 #1

Goeiemorgen, gezellig! Mariken en ik beginnen vandaag aan onze Autumn Scrap Swap, dus leuk dat je komt kijken. We genieten allebei zo van dit swappen dat we er lekker mee door blijven gaan. Pakketje samenstellen is super om te doen en een pakketje krijgen is natuurlijk helemaal geweldig! En ik ben deze keer echt onwijs verwend door Mariken. Allemaal gave spullen van Neat and Tangled: stempels, stans en stencil. En dan verder nog mooie kleurtjes cardstock en allerlei embellishments. Ben er echt blij mee! Kijk maar eens wat een verwennerij.
Natuurlijk horen er ook weer opdrachten bij. Vijf stuks, dus we kunnen even vooruit. Op ieder kaartje moet sowieso altijd één van de Scandinavian Prints stempels zitten. En deze eerste keer moet ook de stans gebruikt worden. Bepaald geen straf voor mij. Ik ben gek op woordstansen en dit is wel een hele toffe.
Zal voor de zekerheid nog even uitleggen waar één van de stempeltjes te vinden is. Op het hart dat ik met distress oxide inktjes heb gemaakt heb ik (heel subtiel, hihi) met witte inkt een soort van sterretjes gestempeld. Je moet het even weten en zien, maar ik heb me echt aan de opdracht gehouden ;-) Hop je mee naar Mariken op te kijken wat zij gemaakt heeft? Fijne zondag!



24 opmerkingen:

  1. Haha, ik dacht meteen...waar is de stempel? Maar het bewijs is geleverd en je hebt je volledig aan de opdracht gehouden! Heel mooi en kleurrijk kaartje!! Fijne dag, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Liebe Ellen
    Wow was für ein Paket😊 Und du hast daraus eine wunderbare Karte gemacht. Ich mag deine Intarsientechnik.
    LG Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Krachtige kaart. Mooi.
    Groetjes uit Westerloo. Sebiet doen we een boswandeling, hopelijk een droge deze keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha, dat vind ik humor. Zo subtiel de stempel gebruiken dat we moeten zoeken. Heel gaaf kaartje en een top pakket zeg! Wat weten jullie dat toch elke keer goed te vinden...
    Ik ga gauw bij Mariken kijken, fijne dag!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet ;) Prachtig kaartje en wat een leuke mal. Ga eens op die site`s kijken. Marike heeft een mooi pakket samengesteld, maar dat is aan jullie beide wel toevertrouwd. Wij genieten mee van de creaties. Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou, je laat ons wel zoeken inderdaad :) Gave kaartje, mooi hart met de Distress Oxides en een gave stoere tekst! Leuk dat jullie er allebei zo van genieten, daar gaat het om.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De stempel is leuk (ook al is ie heel subtiel aangebracht) en de kaart is top

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart! Wat leuk dat je die sterretjes er zo subtiel in hebt verwerkt.
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is peen prachtig pakket! En die woordstans is zoooooooooo gaaf. En voor je kaart kan ik maar één woord bedenken; WOW!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi kaartje heb je gemaakt Ellen met het swappakketje van Mariken...en wat een gave tekststans is dat...echt een toppertje!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel gaaf pakket, dat gaat goed komen met die opdrachten. Dat zie je al aan het resultaat van de eerste, wat een toffe kaart! Sowieso al geslaagd als er zo'n te gekke woordstans is gebruikt: top!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is die prachtig zeg, wat ben je verwend. Heerlijk van genieten en meer van die mooie kaarten maken. Jou kaart voor Levi vind ik geweldig. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super tof zeg dit pakket, heerlijk! Ik kreef laatst mijn pakket van Nicole. Echt een cadeautje met de post en al heerlijk mee bezig geweest!
    Mooi je kaartje en tof juist je subtiele stempelwerk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. O ja, wilde nog zeggen dat je kaart voor Levi erg mooi is !!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kleuren!! En de tekst ik ook gaaf! Zo leuk zoals jullie elkaar blijven inspireren en uitdagen.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ja ja.. heel subtiel Ellen! ha ha maar wat een prachtkaartje weer. Deze stans past helemaal in jou stijl en de stempel is er wederom weer één van mijn wishlist. Toppakketje dus. Hier worden vast hele mooie dingen mee gemaakt, ik kijk er naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gave kleurtjes Ellen en wat een mooi ontwerp zeg! Ik ga gauw bij Mariken kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey Ellen,

    Mooi om te zien hoe jullie beiden iets totaal anders maakten met deze set!
    Leuke kaart!! Toffe kleuren!!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtige spulletjes voor de herfst scrap swap Ellen.
    Jij hebt er een heel leuk kaartje mee gemaakt.....en ik moest ook inderdaad goed kijken waar het stempeltje zat!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Inderdaad hele leuke spulletjes. Grappig om te zien dat jullie kaarten zoveel op elkaar lijken. Het zou een serie kunnen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. leuke spulletjes en een mooie kaart, Ellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een leuk pakketje om mee aan de slag te gaan. En hij is weer geweldig leuk geworden, mooi ook die warme kleurtjes. Past wel bij de "warme" tekst.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een geweldig kleuren gebruik!
    En dan die BIG tekst!! Ik houd ervan.

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Oei, dit pakket is wel errug leuk!! Zo'n "traditie" is te leuk om niet in ere te houden! Ik vind je kaartje geweldig, mooi zo'n grote knuffel :-)

    BeantwoordenVerwijderen