maandag 18 september 2017

Summer scrap swap 4 #5

Je hebt van die kaartjes die maar niet willen lukken. Die dagen op je bureau liggen en maar niet willen worden wat je voor ogen hebt. Dit is er zo eentje. Het laatste kaartje van de summer swap van Mariken en mij. Misschien komt het wel doordat het buiten helemaal geen zomer meer is, dat dit summer-scrap-swap-kaartje zo'n zware bevalling was. Op een gegeven moment ben ik ermee gestopt. Het is wat het is. Dit dus.
De achtergrond heb ik gemaakt met het stencil uit het pakket en drie kleurtjes inkt. En voor het vierkantje binnenin heb ik de Simple Flowers van Altenew gestempeld. De tekst heb ik in twee kleuren afgedrukt. Weer eens iets anders. Onze scrapzomer is nu echt voorbij, helaas. Op naar de herfst. Maar eerst natuurlijk op naar Mariken, kijken wat zij deze keer gemaakt heeft. Gezellig dat je weer kwam kijken en bedankt voor de reacties!

De workshop afgelopen zaterdag bij Doe@ding was trouwens ontzettend leuk. De resultaten zie je in de loop van de week wel voorbij komen :-)


15 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren leuk in contrast met het zwart. Vanochtend wakker geworden met de zon, dat doet toch zo' n deugd. Hopelijk komen er nog wat mooie dagen aan. Ondertussen loopt hier de helft te snotteren en kuchen. Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet willen lukken? Dat vind ik toch niet, hoor. De achtergrond vind ik echt superleuk.
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja, als dit niet gelukt is...
    Wat heb je een mooie achtergrond gemaakt, leuke stencil!
    fijne dag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaartje is gewoon superleuk! Maar wat zijn we soms kritisch...en ook omdat er iets in je hoofd zit, wat anders uitpakt. Anyway, toffe kaart!! Werk ze, en het nieuwe pakket is in wording...X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het was misschien niet makkelijk, maar je kaartje is erg leuk geworden, hoor! Gave achtergrond met vrolijke kleurtjes en tof dat stoere zwart erop!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie achtergrond. En het z/w vierkantje past er perfect bij. Jawel jij bent véél te kritisch :)
    Het tekstje in 2 kleuren vind ik super, moet ik onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. idd heel herkenbaar, soms heb je het zelf zo voor ogen hoe het moet gaan worden en valt het zo tegen en om er dan nog iets van te maken vind ik zo lastig!
    Maar dit zit er weer zo gaaf uit!!
    You did it!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik moet ook altijd wel een beetje in de mood zijn voor bepaalde kaartjes :) Toch is het er niet aan af te zien dat het je zwaar viel. Prachtige achtergrond en kleurtjes Ellen, gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, dat ken ik ook natuurlijk. Soms wordt het dan toch nog wat en soms gaat het echt de prullenbak in. Deze is heel goed gelukt Ellen, je bent zelf altijd kritischer op eigen werk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha, nu toch het kaartje dat ik gisteren wel al zag in de leeslijst maar dat verder niet tevoorschijn kwam.
    Ondanks dat het voor jou niet helemaal wilde lukken vind ik het een hele mooie kaart geworden.
    Mooi om te zien dat je dezelfde stempels gebruikt hebt als Mariken maar doordat zij kleur heeft gebruikt en jij zwart/wit ziet het er heel anders uit.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zie je kaart en denk 'Oh wat gaaf, ze heeft dropjes gemaakt met deze bloemenstempel!" Maar ehh... als ik verder lees weet ik niet zeker of dat de bedoeling was. Voor mij blijft het een geweldige dropjeskaart, en ik vind hem echt heel erg leuk. Sterker nog ik ga hem pinnen, onze Bram is dol op drop en deze stempelset wil ik nog steeds een keer scoren. Bedankt voor je (misschien onbedoelde..) inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hey Ellen,

    Wat een leuke kaart alweer! Helemaal anders dan die van Mariken maar zeker zo mooi...

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je had waarschijnlijk iets anders in je hoofd, maar als je dat idee niet weet is je kaartje erg leuk hoor! Mooie achtergrond en leuk om de bloemen juist in zwart-wit te doen voor het contrast. Ben benieuwd naar jullie volgend pakket :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik begrijp wat je bedoelt maar als ik naar je kaart kijk zie ik echt een hele gave uitvoering. Niets mis mee! Het pakt soms anders uit maar deze vind ik gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Uit je tenen begrijp ik, maar ik vind het een heel leuke kaart. Mooie kleuren inkt en dat zwart van de stempels vind ik er juist heel mooi bij! Soms moet je even wennen aan iets wat uit je eigen handen is gekomen.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen