zaterdag 2 september 2017

Craftliners challenge september

Een nieuwe maand, dus ook weer een nieuwe challenge op het blog van Craftliners! Deze keer hebben we een foto als inspiratie. Zolang je maar één item gebruikt dat onze sponsor Craftlines in het assortiment heeft, kun je in aanmerking komen voor de prijs. Voor heel veel mooie voorbeelden én de inspiratiefoto kun je op het blog van Craftliners terecht. Superleuk als je meedoet!
Vanochtend vroeg zijn wij samen met mijn broer en zijn twee kinderen vertrokken voor een flitsbezoek aan Zürich. Natuurlijk gaan we voor Bob, maar deze keer niet alleen voor hem. Vanavond gaan we daar we daar met z'n zessen naar het concert van Robbie Williams! Hoe cool is dat. Robbie en Bobbie, hihi. En dan gaan we morgen nog gezellig brunchen met z'n allen en dan rijden we weer terug. 't Is even een stukje rijden, maar dan heb je ook wat ;-) Jullie ook een heel goed weekend!

10 opmerkingen:

  1. Gave kaart Ellen en wat een prachtige achtergrondje! Heel veel plezier in Zürich!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart heb je gemaakt. Goed bedacht om de schoenen in zwart te stempelen omdat je achtergrond al zo kleurrijk is. Ik ga zo even bij Craftliners spieken wat de inspiratiefoto is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stoere kaart, leuk met al die kleurtjes! Ik denk dat ik ook maar es aan de slag ga met die inspiratiefoto, ziet er gezellig uit.
    Geniet van jullie toffe uitstap, veel plezier bij Bobbie en Robbie!!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toffe en stoere kaart! Veel plezier mer Bobbie en Robbie 💛

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha, dat klinkt grappig, Bobbie en Robbie. Maar wat gaaf zeg. En dan even heen en weer. Je moet er wat voor over hebben......misschien voelt het wel als een stukje verlengde vakantie, terwijl je toch al even begonnen bent.
    Je kaart is heel gaaf. Lekker stoer en mooi om de gympen in zwart te stempelen.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave kaart Ellen en wat een leuke stempel.
    Geniet van je weekend, dat wordt vast super!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat heb je een stoere en leuke kaart gemaakt Ellen. Gaaf die achtergrond. Volgens mij ben je heerlijk aan het genieten bij Robbie....
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gaaf weekend heb jij Ellen....het is me nogal wat om even naar Zurich te rijden en de volgende dag weer terug.....maar super leuk wat jullie gaan doen.
    Ook heel erg leuk natuurlijk om Bob te zien!
    Je kaart is heel erg leuk geworden.
    Groetjes en veel plezier daar,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohhh Robbie Williams, gaaf! Hij is echt een entertainer dus zijn show zal wel geweldig zijn. Ik snap wel dat je daar een eindje voor gaat rijden, en voor Bobbie natuurlijk! Je kaart is helemaal in sfeer met deze all stars, leuk!! (was al verbaast Mariken alleen op de beurs tegen te komen maar ja, nu snap ik dat wel natuurlijk!)

    BeantwoordenVerwijderen