zaterdag 11 maart 2017

A warm hello

Nog een achtergrondje van de dinsdagavond knutselavond van Mariken en mij. Wat kun je eigenlijk veel doen op één avond, hè?! Toen gemaakt met een stencil en acrylverf en er nu met een stempel en de misti een tekst opgezet.
Onze badkamer vordert, maar is nog (lang) niet klaar. Ben bang dat we ook volgende week nog de aannemer over de vloer hebben. Nou ja, maakt niet uit, als we alles zelf hadden moeten doen hadden we nog veel langer in de troep gezeten. Gezellige zondag allemaal! Wij krijgen vanavond Tim en Hannelore te eten, altijd fijn om een kind thuis te hebben.

16 opmerkingen:

  1. We moeten vast binnenkort weer eens een voorraadje maken, dat is wàt handig! Mooie kleuren, deze, zeker in combinatie met de zwarte tekst! Geniet van het bezoekje van Tim en Hannelore, gezellig!! Liefs, fijne dag, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach ich mag deine farbigen Karten, liebe Ellen:-)
    Wieder ein tolles Exemplar!
    Liebe Grüsse und schönes Wochenende
    Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf achtergrondje weer en toffe tekststempel, mooi geheel! Jij ook fijne (zaterdag én) zondag! ;-) Geniet met elkaar!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi, die kleurtjes bij elkaar. Ook je stempel vind ik prachtig!! Geniet van het weekend, gezellig samen eten! En een zonnetje, heerlijk..... En dan volgend weekend de badkamer misschien klaar.... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gezellige, fleurige achtergrondjes. Zwarte tekst komt goed naar voren. Ik geniet ook altijd als de meiden langs komen. Trouwens jouw vorige kaartjes zijn ook weer toppertjes. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik blijf me verbazen over de hoeveelheid kaarten die jullie op één avondje gemaakt hebben. En dan ook nog allemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is echt een productief avondje geweest. En allen met geweldig resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie achtergrond Ellen, zo vrolijk! Gaaf kaartje hoor! Een badkamer kan idd lang duren (bij ons toen vijf weken), maar straks ben je blij!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weer een gave kaart , maar vooral een fijne avond !!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi kaartje heb je met een stencil en acrylverf gemaakt Ellen..ook de stempel erop is heel gaaf....Ik heb dat alleen nog maar inkt, de te gekke krijtjes en met struktuurpasta gedaan...
    waar smeer je die verf mee in? met een verfrolletje??
    Moet het ook eens gaan proberen ...geeft een super leuk effect

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben de verf gewoon met een sponsje op het stencil aangebracht.

      Verwijderen
  11. Lekker vrolijk!
    Even pauze hier voor mij. Ze kijken film. Vanmiddag heel de dag in de bib met een feest daarna nog een feest van de jeugddienst met een springkasteel en een disco. Om 8 pas thuis. Seffens iedereen in bed krijgen of toch zeker op hun kamer. (Kletsen doen ze toch nog in hun bed ) . De oudste is met vrienden nog gaan fuiven en komt pas rond 1 u weer thuis.
    Gezellig druk dus!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Ellen,
    wat een mooie achtergrond, niet te strakke lijnen, hou ik wel van. De kleuren zijn inderdaad warm.
    Oh ja, zelf een badkamer doen, lijkt me vreselijk. Bij ons waren ze 2 en een halve week bezig. Maar dan heb je ook wat! Heel gezellig dat Tim en Hannelore zijn geweest. Is toch genieten ook, deze leeftijd.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo leuk al die achtergrondjes die jij de laatste tijd gemaakt hebt. Zo kun je een kaart helemaal jouw draai geven.
    Succes verder met de badkamer. Zo heerlijk als straks alles weer klaar is.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super mooi kaartje maakte je met dit achtergrondje en wat fijn zo'n productief avondje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jullie zijn echt productief op zo'n avond. En ik vind het resultaat altijd weer superleuk om te zien. Deze is ook zo gaaf in felle kleuren! De badkamer; je zit in de troep en je (vr)eet zo ongeveer stof:) Maar het wordt vast prachtig! Was het zondagavond gezellig? Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen