vrijdag 2 december 2016

Autumn scrap swap 3 #4

Een swappostje van Mariken en mij. Altijd een feestje! Dit is alweer ons vierde herfstswapberichtje. Gelukkig staat er in het pakket dat we nog gaan vergaderen over een nummer vijf. Onder het genot van een latte. Kijk, dat soort vergaderingen vind ik dus helemaal niet erg. Maar daarna moet ik me toch op de samenstelling van een winterswappakket gaan storten. Dat wordt een lastige, want Mariken heeft de lat hoog gelegd met dit Jofy-pakket.
 
Het mocht deze keer geen kaartje worden en dus ben ik maar op de doosjestoer gegaan. Gemaakt met m'n enveloppunchboard en gevuld met een lekkere Ritter-reep. Daar vind ik vast wel een bestemming voor. Kijken jullie mee bij Mariken? Jullie zijn vast nieuwsgierig wat zij heeft gemaakt. De eerlijkheid gebied met te zeggen dat ik het deze keer al weet, hihi. Ik heb het namelijk gisteren van haar cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Ze heeft me verwend met verfjes, een lekker reep chocola en een workshop (jippie!).
 

 
 

15 opmerkingen:

  1. Hihi, we hebben iets gemeenschappelijks...chocolade! En ja, die latte moeten we snel inplannen, en dan, vergaderen maar!! Je doosje is geweldig leuk, wat een tof cadeautje!! Tot zo, bijna weekend!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gedaan Ellen, dit is een geweldig weggevertje zo! En wie wordt er nu niet blij van chocolade.... daar vind je heel makkelijk een bestemming voor. Zeker met zo'n leuke verpakking! Je hebt geweldige kleurtjes gebruikt die heel mooi overlopen in elkaar. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, grappig dat jij ook voor chocolade bent gegaan. Wat een fantastisch doosje, gave kleuren en mooi tekstje! Nog even en dan weekend!
    Grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, grappig dat jij ook voor chocolade bent gegaan. Wat een fantastisch doosje, gave kleuren en mooi tekstje! Nog even en dan weekend!
    Grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoe je van chocolade ook een lust voor het oog kan maken...
    Schitterende.
    Proficiat met je verjaardag...
    Groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig doosje ! Een top-idee !
    Gefeliciteerd met je verjaardag !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is een super leuk doosje geworden van jullie herfstswap Ellen....zo mooi in die kleurtjes en ook die tekst is prachtig....en zeker ook de inhoud...
    Gefeliciteerd met je verjaardag...een hele gezellige ag nog...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van harte proficiat met je verjaardag! Leuk om te lezen dat je blij bent met haar kado :)
    Mooi doosje, mooi stempelwerk ook. Ik gebruik mijn enveloppe punch board veel te weinig.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt een leuk cadeau van je BFF ;) gekregen! Een workshop is altijd leuk, zeker als je het samen gaat doen! Je doosje is erg leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk, zo'n mooi doosje met heerlijke inhoud! Gefeliciteerd met je verjaardag!
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuk doosje! Allebei voor chocola gegaan dus hihi.... supergaaf kadootje heb je van je BFF gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. BFF en ook een gedeelde liefde voor chocola; heerlijk! En wat heb je een gaaf verjaardagscadeau gekregen. Ben weer erg benieuwd naar de workshop die jullie gaan volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtig doosje met iets heel lekkers erin Ellen....heel erg leuk gedaan! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag....fijne avond nog!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze had ik even gemist !
    Heel leuk dit !!!!!!
    Jarig geweest ?
    Alsnog van harte !!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel mooi! Is mijn post voor jou aangekomen? Ik deed hem vorige zaterdag op de bus...

    BeantwoordenVerwijderen