dinsdag 22 november 2016

Workshop Posthumus

Zaterdag samen met Mariken naar Amsterdam geweest voor een workshop bij Posthumus. Geen idee wat ons te wachten stond. Voor de zomervakantie had ik twee plekken gereserveerd voor de kerstworkshop. Als cadeautje voor de verjaardag van Mariken. Wat we gingen maken was een verrassing. We zijn vooral bezig geweest met de grote kaart. Daar zaten veel leuke technieken in. Ongetwijfeld bruikbaar voor kaartjes meer in mijn eigen stijl ;-)
Daarna was er nog tijd over en zijn we 'los gegaan' op het maken van tagjes. Leuke stempels uitgezocht en die in allerlei kleurtjes geëmbosst. Ook daarvoor weer een nieuwe techniek geleerd. Echt een hele handige en bruikbare. Eerst je stempel in de Versamark o.i.d., dan gekleurde inkt op je stempel doen, afdrukken, clear embossingpoeder erover, even föhnen en klaar.
Uiteraard hebben we meer gedaan dan workshoppen. Jurken gescoord in de Exota winkel, lekker geluncht met een wijntje, door de stromende regen gelopen en eenmaal terug in Brabant ben ik nog gezellig bij Hans en Mariken blijven eten. Topdag!

19 opmerkingen:

  1. Liebe Ellen
    Tönt nach einem wunderbaren Tag! Gemeinsam kreativ sein, ist doch was Tolles!
    Liebe Grüsse Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super zo'n leuke dag samen en mooi creatief bezig geweest!
    fijne dag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was een topdag, dat zijn dagen met een gouden randje en staan in m'n geheugen gegrift! Wat een productie he, een ingewikkelde, natte kaart en héél veel tagjes!!! Tot zo, joepie, zonder vergadering. Daar hoopte ik al op! Wishes come true...xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ziet er weer allemaal heel erg geslaagd uit ! een mooie dag en productief !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat klinkt inderdaad als een topdag ! Heerlijk zeg !
    Je tagjes zijn echt heel erg leuk ! Handlettering ????
    Kaartje is ook tof en leuk dat je weer nieuwe technieken leerde !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Ellen,

    Wat hebben jullie een leuke dag gehad... Ik ga volgende week vrijdag met mijn vriendin naar Bergen op Zoom, onze jaarlijkse kerstkado-uitstap... Meestal komen we met een hoop spullen voor onszelf naar huis en moeten we achteraf nog voor de kerstkado's gaan winkelen...
    Fijn dat je zo samen kan gaan workshoppen, dat moet ik mijn vriendin niet aandoen... haha!!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De tagjes zijn supermooi. Zo te lezen een heel fijne dag, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ontzettend leuk allemaal Ellen....jullie dag kon niet meer stuk! Je hebt alles weer tegen je mooi ''muurtje'' gezet voor de foto's!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke strakke en vooral bruikbare tags !
    Wat een goede techniek !
    Ga het proberen !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat zijn echt de beste cadeaus, quality time together!! Heerlijk zo'n dagje samen erop uit én ook nog wat geleerd, leuk! Begrijp wel meteen wat je bedoeld als je zegt "meer in mijn eigen stijl", maar nieuwe techniekjes leren is altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo te lezen heb jullie je wel vermaakt in Amsterdam....en het resultaat mag er wezen....prachtige kaartjes en tagjes zijn er gemaakt..en zeker een nieuwe techniek leren is altijd leuk...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk resultaat.
    Heel mooi, en jullie hebben het vast erg leuk gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ohhh heerlijk zo'n geslaagde dag! En wat een prachtige kaart hebben jullie tijdens de workshop gemaakt! Wat je zegt, niet helemaal Ellen maar vast erg leerzaam!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke tags zijn het! Je grote kaart is een beauty! Toch heel leuk om eens iets te doen buiten je comfortzone. Klinkt weer als een heel geslaagde dag.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Klinkt als een superleuke dag en je labels + kaart zijn gaaf! Net ff anders dan normaal, maar jij weet dat vast om te zetten naar je eigen idee...
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke om weer nieuwe dingen te leren en wat een mooie strakke labels! Mooie kaart ook, niet erg jouw stijl, maar toch leuk om te maken lijkt mij. Die techniek ga ik onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Tja tagjes kun je nooit genoeg hebben toch?! En hoewel de kaart niet helemaal in jou stijl is ben ik heel benieuwd hoe je deze technieken allemaal gaat toepassen. Het klinkt in ieder geval als een geweldige dag en dat alleen is al goud waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk om zo samen te wrokshoppen en weer nieuwe ideetjes op te doen. Ziet er goed uit. Dat met gekleurde inkt en embossingpoeder kende ik wel maar het resultaat is bij mij biet geweldig. Heb je goede tips voor me?
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een prachtige kaart; wel heel anders dan wat ik hier gebruikelijk zie :) Maar vast superleuk om te doen. Je tagjes vind ik super. Ik kende de tip over heat embossing; werkt super makkelijk en scheelt een hoop kleuren embossing poeder:)
    Klinkt als een dag met een gouden randje!

    BeantwoordenVerwijderen