vrijdag 28 oktober 2016

Thinking of you

Vandaag verschijnt er op het blog van Craftliners weer een bericht van mij. Hartstikke leuk als je daar even een kijkje gaat nemen. Deze keer heb ik van die gouden stickertjes gebruikt. Ik durf het bijna niet te zeggen, want eigenlijk vind ik ze een beetje suf (hoop dat ik nu niemand beledig ;-)). Wil je weten wat ik precies met die stickertjes gedaan heb? Neem een kijkje op ons blog!

18 opmerkingen:

  1. Geweldig tof hoe je de stickers verwerkt hebt !
    Heel erg mooie kaart hoor Ellen !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Ellen, net gaan kijken bij craftliners en dit is weer een super idee. Gisteren op mijn kerstkaartje zo' n suf tekstje. Haha. Af en toe zijn ze wel leuk als je ze subtiel gebruikt. Ik heb een hele collectie kerststickers, waar de kinderen graag mee werken. Maar misschien is er wel 1 bij die zich voor dit leent. Echt tof! Een beetje zoals shadowpainting maar dan niet met verf. Fijne dag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooi gedaan! Op deze manier zijn de stickers heel wat minder suf, haha! Geniet nog even van je vakantie. Wat gaat het snel, he?!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super tof idee Ellen! Hoe verzin je het...... Ik heb meteen al een idee (als ik de stickers die ik wil gebruiken nog bewaard heb tenminste....) Echt een leuk kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een prachtig kaartje met een geweldig leuk effect! Dit heb je ontzettend leuk "opgelost". Alles wat ik al een poos niet meer gebruik gaat in een zak/doos en naar de buurmeisjes of naar de kinderopvang hier in het dorp. Zo komt het toch nog goed terecht.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel creatief gedaan met stickers, zo krijgen ze een hipper imago :) Mooie kaart in mooie sprekende kleuren, Ellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Helemaal geen suffe kaart! Super idee om zo'n sticker als sjabloon te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Top-idee! Zo worden die stickers hartstikke hip, goed bedacht!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een prachtig kaartje heb je mt die stickertjes gemaakt Ellen....de kleurtjes komen heel mooi over!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik deel je gedachten en gevoelens over die stickers deel ik met je. ;-) Super slim en leuk om ze op deze manier te gebruiken! Heel leuk resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja heb het al gezien en ik heb gereageerd. Ik heb wat van die stickers eens gekregen, dus ik ga graven in mijn lades om eens zoiets te proberen. Vroeger mislukte het, maar nu heb ik te gekken krijtjes, dat loopt niet uit....
    Want ik vind het effect top!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha ha maar jij weet van iets sufs toch nog iets heel moois en eigentijds te maken, super Ellen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een super leuk effect geeft dat! Ik ben ook geen fan van die gouden stickers maar voor dit effect zou je ze toch echt aanschaffen.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo knap dat jij van zo een gouden sticker dan toch weer een modern en strak kaartje weet te maken! Ik kreeg een gouden mandala sticker in mijn goodiebag van de Paper Passion beurs gisteren, misschien moet ik die dan toch weer uit de papierbak vissen ;-)
    Je paars/zilver kaartje is trouwens ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik deel je mening hoor; ik heb ze jaren geleden allemaal al weggemikt:) Nu ik dit zie denk ai ai...wat een slim idee. Je kaart is prachtig! Ik hou hier wél van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Ellen,
    Ook hier zie ik zoveel moois voorbij komen....prachtige kaarten heb je gemaakt de laatste maand! Ook deze kaart is prachtig! Ben weer een beetje van de jatlag bekomen....nu bezig met blogberichtjes in te halen!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. van die "suffe" stickers heb ik ook nog een doos vol liggen...
    Wat een leuk idee om het op die manier te gebruikken, zo word "suf" "Hip".
    Top idee.

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen