woensdag 13 juli 2016

Jofy stempel

Dit stempel van Jofy heb ik afgelopen zaterdag bij Elke gekocht. Ik heb al vaker naar deze stempeltjes staan kijken. Vind ze geweldig. Maar had wel altijd zoiets van 'maar wat maak ik daar dan mee?' Door de workshop bij Anneke maak ik niet alleen meer gebruik van papiertjes, maar ook van inkt en krijtjes. En daar 'passen' deze stempels heel goed bij. Met een achtergrondje van distress inkt was dit kaartje eigenlijk zo gemaakt. Met dank aan Anneke dus.

12 opmerkingen:

  1. Leuk...je hebt het stempeltje al gebruikt! Echt een gaaf kaartje, wat hebben we toch veel geleerd bij Anneke!! Fijne dag, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi kaartje, wat een mooie kleurencombinatie ! Zo goed van je dat je je nieuwe stempel al meteen gebruikt hebt !
    Ik heb er nog liggen van de beurs in Den Bosch in maart die ik zelfs nog niet gemount heb !!! Ik was vorige donderdag bij Elke maar heb heel flink enkel Zig-markers, aquarelpapier en de tape van Craftemotions gekocht.
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi, knap! Altijd lastig om met weinig bij Elke weg te gaan. Zo veel moois in haar winkel.

      Verwijderen
  3. Inderdaad een leuke stempel. Lastig te verwerken als je alleen met papier werkt, maar met die leuke achtergrondjes van jou prima te gebruiken! Leuk kaartje Ellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, wat een gaaf stempel van de papaverzaaddoos! Er staan en liggen er hier een heel stel te drogen, hopelijk volgend jaar de tuin vol mooie klaprozen ;-)
    Veel plezier vandaag!!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je stempel komt idd leuk uit op je kleurrijke achtergrond. Misschien ook een keer leuk met wit embossingpoeder?!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, de Jofy stempels zijn echt erg leuk! Heb er ook wat van. Mooie kaart, de kleur en de achtergrond voor de bloem is super!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige stempel die heel goed uitkomt op die kleurige achtergrond. Werken met inkt en krijtjes lukt je heel goed, mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kleuren.
    Ik wou op 23 juli ook naar Elke komen maar het is al volzet. Met het olifantje is een super leuke workshop. Ardeense groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tolle knallige Karte, liebe Ellen... Ich muss meine Jofy-Stempel auch wiedermal rausnehmen.
    Liebe Grüsse Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wouw wat een geweldig mooie kleuren! En inderdaad een gaaf stempeltje, ik ken het merk nog niet maar ik zal toch eens even googelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een rpachtig contrast en gave stempel. Mooi dat werken met inkt; prachtige kleuren. Een beetje knal maar dat vind ik juist gaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen