zondag 19 juni 2016

Happy birthday

Vrijdag zijn onze meiden jarig. Dan worden ze 22. Aangezien Joost op dat moment in Krakau zit, vandaag alvast een klein feestje. Koffie met taart en kaartjes met geld. Dat staat op het 'menu'. De kaartjes waren last minute werk. Gelukkig lagen er nog wat achtergrondjes op mijn bureau. Een zwarte ster, een touwtje en een tekstje maken het af. De tekstjes heb ik een tijd geleden in een winkeltje in Gent gekocht. Ik heb nu al spijt dat ik er niet meer heb meegenomen.
Gisteren heb ik trouwens een workshop handlettering gedaan. In Nieuwegein, samen met Inge, San en Stella. Mariken kon helaas niet mee vanwege de uitvaart van een goede vriend van haar en Hans. Het was supergezellig! Vooral ook heel leuk om Stella voor het eerst te ontmoeten. De workshop zelf, daar hebben we het maar niet over. Gelukkig is er internet en zijn er you tube-filmpjes ;)
 
 


21 opmerkingen:

  1. Ha Ellen,
    Wat een leuke kaartjes voor de meiden, zeg! Handig als je achtergrondje had liggen, dan ben je voor de helft klaar. Die tekstjes zijn kant en klaar? Ziet er ontzettend leuk uit.
    Fijne dag en zoals je merkt heb ik het niet over de handlettering workshop. Leuk dat je Stella hebt ontmoet! Dat is het leuke aan workshops, vind ik. En voor de rest zal ik er niets over zeggen. Hoewel ik die bovenste tag wel heel leuk vind.....
    Groetjes en een heel gezellige dag!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave kaartjes Ellen, heerlijk hè als je nog wat achtergrondjes hebt liggen waar je mee verder kan! Kan me voorstellen dat het je spijt dat je niet meer tekstjes hebt mee genomen, ze zijn leuk!!! En je workshop? Het ziet er heel tof uit vind ik, leuk lijkt me! Heel veel plezier vsndaag en alvast gefeliciteerd met jullie meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave kaartjes Ellen, heerlijk hè als je nog wat achtergrondjes hebt liggen waar je mee verder kan! Kan me voorstellen dat het je spijt dat je niet meer tekstjes hebt mee genomen, ze zijn leuk!!! En je workshop? Het ziet er heel tof uit vind ik, leuk lijkt me! Heel veel plezier vsndaag en alvast gefeliciteerd met jullie meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toffe kaarten voor je jarige dochters! Je kaartjes van gisteren zien er niet mis uit? Jammer dat het blijkbaar niet was wat je verwacht:gehoopt had!
    fijne zondag!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ziet er allemaal weer erg leuk uit ! mooie resultaten.leuk te horen dat je een fijne tijd hebt gehad. Nog een dikke proficiat !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaartjes voor je meiden, die tekstjes zijn inderdaad leuk dus ik kan je spijt begrijpen ;-) Ik vind handlettering altijd prachtig maar geloof best dat het tegen valt als je het zelf gaat proberen... Ik heb ook wel eens een poging gedaan maar vond het resultaat steeds net niet leuk genoeg. En heb het geduld niet om te blijven oefenen ;-) Je "I need an eighth day of the week" vind ik wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kaartjes voor de meiden! Die tekstjes zijn inderdaad leuk, zeg. Van wat je laat zien, lijkt me de workshop toch wel geslaagd, maar ik begrijp dat jouw ervaring anders is?!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supermooie en kleurige kaartjes Ellen! Alvast een hele gezellige dag vandaag :D We doen het gewoon nog een keertje over ook met Mariken erbij, gelukkig was de pret onderling er niet minder om hihi ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met jullie meiden!! 22, en dat twee maal, dat is heel wat!! Wat heb je flitsende kaartjes voor hen gemaakt, enig! En volgende keer ben ik er weer bij hoor!! Fijne dag, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Ellen, leuke kaartjes en toevallig waren wij ook bij die handlettering workshop en we willen het er ook liever niet meer over hebben... ha ha ha... maar heb wel een mail gestuurd naar scrapdelight dat we er toch wel meer van verwacht hadden

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn dat je dan nog dingetjes hebt die meteen van pas komen als je last minute kaartjes maken wilt. Die tekstjes en ster passen er goed bij, mooi en stoer en heel modern! Wel jammer dat de workshop tegenviel! Van Scrapdelight zou je idd meer kunnen verwachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke letters inderdaad. Zo mooi met die sterren!
    En ik zie toch leuke tags op die onderste foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel knap zijn kaartjes!
    Spetterend mooi.
    Ja jammer van Mariken en dat de workshop wat tegensloeg, maar je ontmoette tof volk!
    Fijne avond nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Proficiat met de meiden! Wel handig hoor een voorraadje met van die prachtige achtergronden! De zwarte sterren passen er geweldig bij. Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig naar die lettering workshop!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met de meiden en je hebt supergave kaartjes gemaakt! Prachtige kleuren en tof met de ster en teksten, heel leuk! Het lijkt me ook leuk om eens een handlettering cursus te doen, of inderdaad misschien zelf eens wat spullen aanschaffen en een thuiscursus via filmpjes op internet :). Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ellen gefeliciteerd met jullie meiden! Mooi zijn deze strakke kaarten in felle kleuren! Los van de tegenvallende workshop vond ik het een superleuke dag! Jouw tags zien er heel gaaf uit; ik oefen nog even door :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Alvast van harte gefeliciteerd met de meiden Ellen!
    Je hebt twee hel leuke kaartjes gemaakt....en de inhoud zal ook wel leuk zijn! Ik ben een boek aan het lezen en de personen van het boek waren toevallig ook in Krakau!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die typfoutjes zijn niet erg. Ik snapte je bericht wel.
    Jij hebt twee zonen en je man dan twee dochters, een tweeling.
    Op mijn 22 werd ik mama, nog jong maar wel heel bijzonder en dat vind ik nog steeds. Slaap lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd alvast met de verjaardag van de meiden! Supergaaf die kaartjes met tekst, leuk zeg die achtergronden! En dan is het handig als je wat hebt liggen...
    Jammer is dat als een workshop tegen valt, je gaat er toch met een bepaalde verwachting naar toe, maar enfin maar leuk dat je Stella hebt ontmoet en dat het onderling een gezellig clubje was. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ziet er weer prachtig flitsend uit!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Gefeliciteerd met de verjaardag van de meiden! Superleuke kaartjes met tekst en achtergrondjes! Wij hadden het in ieder geval super gezellig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen