dinsdag 1 maart 2016

For you

De komende dagen ga ik laten zien wat ik gemaakt heb tijdens de knutseldate in Grootebroek. We zijn begonnen met een doosje. Gewoon lekker stap voor stap doen wat Inge zegt. Heerlijk begin, zelf niet nadenken, maar gewoon doen :)
Het is een doosje geworden waar 4 waxinelichtjes inpassen. Het hoesje versierd met mooie Stampin' Up spullen, waaronder de kanten vlinder. Door de grappige sluiting met lint kun je het doosje zo naar buiten trekken. Echt leuk! Morgen eerst een nieuwe challenge bij Craftliners. Daarna laat ik de kaartjes zien die ik zaterdag gemaakt heb.

12 opmerkingen:

  1. Geweldig mooi doosje, die vlinder is ook echt mooi. En prachtige kleurtjes! Leuk om zo mee te genieten van jullie dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Ellen,

    Moet al eens kunnen, gewoon doen zonder zelf na te moeten denken en rekenen, puzzelen...
    Tof doosje...

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk he, doen wat de juf zegt...Zouden onze kids dat ook vinden? Ik vond het ideaal, en het doosje is ook nog eens prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja tis n supermooi doosje geworden....zo lekker niet nadenken maar gewoon doen wat de juf zegt hihi ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig; niet sis zo fijn als niet nadenken en gewoon de aanwijzingen volgen :)En een geweldige cadeauverpakking te maken. Zo mooi en goed bedacht! Ben ook erg benieuwd naar je kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk doosje! EN heerlijk om even alleen maar te doen wat juf zegt! Zit je ook eens aan de andere kant...
    En fijn is dat, dezelfde bank, dan zie je het meteen, of dubbel. Ik dacht uiteraard wel dat je te diep in het glaasje had gekeken, dat begrijp je natuurlijk wel! ;-)
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een heel leuk doosje, het blijft leuk om iets met waxinelichtjes te doen, ik ben benieuwd wat jullie nog meer gemaakt hebben. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gaaf doosje en mooi die waxine lichtjes in bijpassend kleurtje!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi! Ik ben dol op cadeaudoosjes (-;

    BeantwoordenVerwijderen