zaterdag 5 december 2015

Sint workshop

Op woensdag 25 november heb ik samen met Mariken, Colien, Sanne, Nelly en nog twee 'vreemde' dames een Sinterklaas workshop gevolgd bij Margriet. Hartstikke leuk en gezellig! En ook echt in Sinterklaas-sfeer door de muziek en het lekkers op tafel. Vorig weekend hebben we al Sinterklaas gevierd met alle kids. Maar 5 december is 5 december... dus voor vandaag heb ik nog een paar pakjes voor Joost. En daarvoor heb ik twee van mijn workshop-knutsels bewaard. In het doosje zit een chocoladeletter en in het rolletje-met-Piet een travelo. Dat is een superhandige navulbare reisverpakking voor een lekker luchtje. Voor iedereen die vanavond nog Sinterklaas gaat vieren, heel veel plezier!
 

8 opmerkingen:

 1. Gezellig om dit met elkaar te doen, ik heb de creaties al bij anderen voorbij zien komen: ik vind ze zo ontzettend leuk! Het heerlijke avondje is voor mij ook eindelijk aangebroken, feest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super gemaakt en zo leuk om te zien! Wij hebben het gisteren al gevierd met Emmy en onze kinderen en schoondochter, op een nieuwe manier maar net zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn leuk je Sint en pieten knutsels .
  Tot morgen ! Ik kijk al uit naar je reactie , altijd zo fijn om te lezen !
  Fijn weekend !
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gaaf uit!
  Zal vast gezellig zijn geweest....frobelen, pepernoten eten en meezingen :)
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n workshop brengt je helemaal in de goede stemming. Ziet er top uit.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen