maandag 22 juni 2015

Just for you

Het uitje van Mariken en mij afgelopen zaterdag was weer geweldig! Wat hebben we genoten van de teamdag! Volop creatieve ideeën meegekregen van Inge, vertroeteld door Sandra en gezellig gekletst met de andere meiden. En natuurlijk ook heel hard gewerkt (zelfs geen tijd gehad om foto's te maken) en drie gave projectjes gemaakt. Om te beginnen bovenstaande vlinderkaart. Simpel, maar heel leuk model. Dat was om even in te komen ;)


Want daarna werd het ingewikkelder! Een 'technische' kaart met een bewegend gedeelte. Super om te maken. Door de geweldige papiertjes en stempeltjes die Inge had uitgezocht kon dit gewoon niet fout gaan! Toen was het tijd voor de lunch. Dat was niet zo maar een broodje. Nee, er was een echt buffet met allerlei lekkers waar we uit konden kiezen. En dan ben ik nog vergeten te vertellen dat we de dag al begonnen waren met heerlijke slagroomtaart bij de koffie. Niks mis dus met de catering ;) Na de lunch zijn we verder gegaan met project nummer drie.


Dat is een soort mapje/boekje geworden met daarin allemaal vakjes waar je weer kaartjes (of foto's of cadeaukaarten) in kunt steken. Echt zo leuk! En als je dan zo gezellig aan het knutselen en kletsen bent, dan vliegt de tijd. Voor we het wisten was het tijd om weer richting huis te gaan. Gelukkig eerst afgesproken dat we in september weer mogen komen :) Mariken had voor heerlijke soep gezorgd en daar hebben we terug in Brabant samen met onze mannen nog van genoten. Natuurlijk eerst nog even met z'n vieren geborreld. Topdag!
Tot slot nog een foto van alle swapjes die ik gekregen heb. Meiden, allemaal hartstikke bedankt!

20 opmerkingen:

  1. Wat een toffe werkjes . Dat zal zeker een leuke dag geweest zijn ! Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was inderdaad een geweldige dag, met veel leuks en lekkers. Prachtige kaarten gemaakt...haha, we hebben gelijktijdig onze blogpost erop gezet...Tot zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend GAAF allemaal Ellen....het ziet er keurig verzorgd uit.
    Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat geweldig ziet het er allemaal uit Ellen. En wat een gave projecten hebben jullie toch weer gemaakt met al het mooi SU materiaal. ik hou er van. Dus ik zit me hier een beetje te verlekkeren achter de PC, nee hoor, het is weer een hele gave inspiratiebron voor mij.....Thanx daarvoor........Zo'n dagen zijn echt om van te genieten...groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke en mooie projecten hebben jullie gemaakt! Klinkt als een heerlijke dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat jullie zo een fijne dag hebben gehad Ellen...en jullie hebben prachtige craties gemaakt zo te zien...prachtig papier gebruikt en héle leuke modelletjes...ik heb ze met bewondering bekeken...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat klinkt als een gezellige, creatieve verwendag! Mooie kaartjes in geweldige kleurencombi heb je gemaakt! En die swapjes... te gek!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen

  8. Echt heel erg mooi en super die kleuren ☺
    Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat klinkt als een dag die je niet snel zult vergeten. En wat een werkelijk prachtige dingen heb je gemaakt!! En ook nog eens echt verwend met de leuke swapjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat moet wel een heel gezellige dag geweest zijn ;-) prachtige creaties hebben jullie gemaakt. Er is dan ook zo veel moois van SU om mee te werken.
    Ik ben jaloers op jullie...
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat was het leuk hè? Ik ben nog steeds een beetje aan het nagenieten! Op naar september :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Klinkt als een super gezellige dag! Je hebt prachtige dingen gemaakt. Vooral je laatste creatie vind ik mooi. Is weer eens iets anders. heel mooi papier allemaal.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie creaties, het eerste kaartje had ik al evens zien papered, maar zo met de vlinder is hij echt geweldig. Ga ik ook wel eens proberen,
    Groetjes
    An

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er allemaal geweldig mooi uit, ook leuk om te liften :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Top dag, top catering, top papier, zeer mooie top creaties. Wij genieten stilletjes mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wat een geweldige 'projecten' Ellen, mooie modelletjes en papier!! Wat een heerlijke dag moet dat geweest zijn, ook je swaps zijn super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Ellen,
    Mooie kaarten en leuke swaps. Ik lees dat je het geweldig leuk hebt gehad. Gezellig zo'n dag. Daar geniet je nog een tijdje van na.
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Klinkt als een heerlijke dag! De projecten zijn in ieder geval prachtig geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het was een heerlijke dag.....tot september! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke projecten! Vooral die vlinders, echt super!

    BeantwoordenVerwijderen