dinsdag 24 februari 2015

Love

Dit is mijn Valentijnskaartje voor Joost. Een hele simpele, want daar houdt hij van. Grijze strepen gemaakt met een mask en inkt van SU. De tekst is een stans van Paper Smooches en voor de hartjes heb ik de uiltjespons van SU gebruikt. Het idee komt van Pinterest.

Valentijnsdag was voor mij geen feestelijke dag. De dinsdag ervoor is mijn moeder 's avonds laat met ernstige buikpijn in het ziekenhuis beland. Woensdag is ze toen met spoed geopereerd. Ze bleek een gaatje in haar maag te hebben. Donderdag en vrijdag leek haar toestand stabiel. Maar toen ik die zaterdag in het ziekenhuis kwam voor het bezoekuur ging het niet goed met haar. Verpleging erbij, artsen erbij, naar de Intensive Care en aan de beademing. Maar het mocht niet baten. Zondagochtend 15 februari is ze om 4.05 uur overleden. Gelukkig waren Joost, mijn broer en ik bij haar. Maar het is zo ontzettend verdrietig.25 opmerkingen:

 1. Gecondoleerd met het verlies van je moeder, sterkte!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooi kaartje, maar wat verdrietig zeg, van je moeder! Heel veel sterkte!
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verdrietig bericht. Gecondoleerd met het overlijden van je moeder. Sterkte om het verdriet en gemis een plek te geven.
  Dat staat in schril contrast met je kaartje die prachtig is en die je met intensie wilde geven. Groeten, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd met het overlijden van je moeder. Wat een verdrietige tijd zullen jullie nu doormaken. Heel veel sterkte.
  Ik vind dit kaartje wel heel toepasselijk bij deze post. Want hoewel het een valentijnskaartje voor je man is drukt het nu ook de liefde voor je moeder uit.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je er weer bent! Mooi kaartje...En verder ben ik totaal op de hoogte!
  Liefs, xxx en doe rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd Ellen en veel sterkte de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat enorm verdrietig, Ellen. Gecondoleerd en heel veel kracht gewenst om dit verlies te verwerken. Het kaartje is symbolisch voor jou en Joost, maar ook voor jou en je moeder....Sterkte en neem je tijd!
  grtz. en knuf, Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ellen,ik lees altijd je blog maar laat nooit een berichtje achter.Maar nu kan dat niet.Ik wil je condoleren met het verlies van je moeder.Ontzettend verdrietig, en ik wens je heel veel sterkte.

  Vriendelijke groet, Clarle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooohh wat verschrikkelijk Ellen. Gecondoleerd en heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven. Je kaartje is toepasselijk bij deze post.....je liefde voor Joost en tevens voor je moeder.......
  Dikke kus XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel sterkte Ellen, jammer genoeg weet ik wat het voelt. Deze week van 2 mensen moeten afscheid nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh Ellen, wat vreselijk voor je! Heel veel sterkte ! Wel fijn voor je moeder dat Joost, je broer en jijzelf bij haar waren ! Fijn dat je op Joost kan steunen in deze moeilijke tijd !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heel veel sterkte in deze moeilijke periode, koester diep in jullie alle fijne momenten en put daaruit de kracht om verder te gaan.
  groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Ellen,

  Wat verdrietig allemaal.....ik wens je heel veel sterkte en ik wens je de kracht om dit verlies te verwerken.

  Liefs Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh jeetje, je post begon goed met een prachtig CAS kaartje, wat een verdrietig nieuws erna! Ik wens jou, je gezin, je familie en andere dierbaren heel veel sterkte met het verlies van jouw moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat verdrietig...heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ohhh Ellen wat een verdrietig bericht, ik wens je heel veel sterkte de komende tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gecondoleerd Ellen met het overlijden van je moeder....het is allemaal wel erg snel gegaan en dan is het verdriet nog groter....Ik wens jou en je familie heel veel sterkte de komende tijd om dit verlies te dragen....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gecondoleerd Ellen met dit grote verlies! Ik wens jou en je naasten de komende tijd veel sterkte!
  Groet, Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oei Ellen, dit had ik gemist. Wat een triestig nieuws. Ik hoop dat de mooie herinneringen wat troost kunnen brengen. En dat je steun vindt bij je naasten. Sterkte en zorg goed voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat vreselijk is dit Ellen, gecondoleerd met het enorme verlies van je moeder. Ik kan me voorstellen dat je niet veel aan Valentijn wil doen, wat is het snel gegaan met je moeder, wel fijn dat je erbij kon zijn, tijdens haar overlijden. Heel veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen, gewenst. Lieve groet Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een verdrietig bericht hier op jouw blog Ellen, gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte de komende tijd.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ellen wat verdrietig en moeilijk. Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Wat een intens trieste en zorgelijke week. En wat een gemis. Je kaartje is weliswaar voor Joost maar is ook van toepassing van op je moeder. Houden van....
  Ik wens je heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een heftig verhaal Ellen. Zo snel en onverwacht, wat moet dat moeilijk voor jullie zijn. Heel veel liefs en sterkte....

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lieve Ellen, heb je berichtje helemaal gemist. Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Ik wens je heel veel sterkte en kracht om het gemis een plekje te geven. Liefs Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik loop achter, Ellen! En zie je berichtje nu pas! Van harte gecondoleerd! Wat een verdrietige weken zullen jullie achter de rug hebben. Veel sterkte met dit gemis. Je kaartje vind ik heel mooi! Pure CAS!

  BeantwoordenVerwijderen