maandag 29 december 2014

Restje Elke

Vorig week bij het atelier van Elke de achtergrond in eerste instantie scheef gestempeld. Gelukkig kreeg ik een herkansing ;) Het scheve exemplaar wel meegenomen en daaruit twee cirkels geponst om deze kaartjes te maken. Dat stempelen deden we toen trouwens met Versamark en Perfect Pearls.
Ons reisje naar Friesland hebben we even uitgesteld. Ik ben de dag voor de kerst nogal hard van de trap gevallen. Aangezien ik wel erg veel last bleef houden vandaag toch eerst maar even langs de dokter gegaan. Zij stuurde me door naar het ziekenhuis voor foto's. Gelukkig niets gebroken. Wel een grote blauwe plek net boven mijn stuitje en een flinke zwelling. Zoveel mogelijk liggen en lopen was het advies. Mwah, balen en dat terwijl ik vorige week ook al grieperig was.

12 opmerkingen:

 1. Dat is zeker balen...maar gelukkig niets gebroken!! Heb je voor deze prachtige kaarten ff gesmokkeld en gezeten?? Liggend is een beetje moeilijk he! Fijn dat jullie later in de week nog weg kunnen...
  Beterschap, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heftig Ellen! Ben ook eens op mijn stuitje gevallen en heb daar heel lang last van gehad. Hoop dat je je snel weer beter voelt en jullie alsnog naar Friesland kunnen. Je kaartjes zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei wat vervelend dat je van de trap bent gevallen. Sterkte! Je hebt wel twee mooie kaartjes gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee om met de scheve stempels toch weer aan de slag te gaan en met een heel leuk resultaat! Balen dat je nog zo'n last van je rug hebt, op deze manier valt je vakantie wel heel erg in het water. Ik ben zelf gelukkig inmiddels weer helemaal fit. beterschap.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oej, jeetje. dat is flink balen zeg, hopelijk geneest het snel. Je kaartjes zijn wel weer errug leuk geworden. Slim om er cirkels uit te stansen.
  Unne gooje roetsj ( fijne jaarwisseling ).

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat is minder goed nieuws, veel beterschap! De kaart is leuk, zeker met de restjes. Hoe ben je eigenlijk tewerk gegaan met de perfect pearls? Is dat gewoon met versamark stempelen en het poeder erover strooien? Of moet je dat ook extra drogen? Ik heb een gezellige kerst gehad, jij ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn echt heel erg mooi!
  Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh wat een pech Ellen maar gelukkig voor jou niets gebroken, hoewel dit ook wel pijnlijk klinkt :( Ik vind je kaartjes weer super, heel stijlvol!! En euuhhh beterschap ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend naar voor je, ik hoop dat je snel hersteld, Beterschap!!
  En je kaart is echt schitterend, letterlijk en figuurlijk.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, nee.....wat naar! Veel beterschap gewenst!
  grtz.Colien
  p.s. mooie kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Ellen, wat balen van je val van de trap! Ook al in de vakantie. Daar zijn vakanties niet voor hoor! Gelukkig heb je niets gebroken. Lopen of liggen, ja, dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan met deze dagen.
  Je kaartjes zijn trouwens wel ontiegelijk leuk geworden! Handi om zo de restjes te verwerken!
  Beteeschap en kalm aan!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen