zaterdag 27 december 2014

Happy new year

Kerstkaartjes zijn leuk, maar nieuwjaarskaartjes ook! Voor deze drie kleine kaartjes heb ik het huisje uit het designpapier van SU gesneden. Verder wat fishtails, teksstempeltje, sterretje en een zilverdraadje. Wat mij betreft helemaal goed zo.
Morgen gaan Joost en ik naar Friesland. Daar hebben we voor drie nachten een hotel geboekt in de buurt van Leeuwarden. En dat is niet zo maar. We willen naar de expositie van Aafke. In de meivakantie zijn we haar tegengekomen. Ergens in een bos in Noord-Limburg en we raakten aan de praat. Zij was bezig met haar Walk of Art. Al wandelend was zij onderweg van Pieterburen naar Nice en onderweg zou ze allemaal aquarellen maken. Na onze ontmoeting zijn we haar gaan volgen via Facebook. Ze heeft haar tocht volbracht en inmiddels heeft ze een tentoonstelling in Leeuwarden. Goede reden voor ons om naar het noorden te gaan en er een klein vakantietje aan vast te knopen.

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaartjes! Nieuwjaarskaartjes zijn inderdaad ook wel een erg leuk idee, een leuke verrassing als alle feestdagen voorbij zijn en je alsnog een kaartje op je deurmat vindt! Veel plezier in Friesland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig hoe je het papier hebt gebruikt, superleuke kaarten Ellen! Heel fijn weekend in Friesland gewenst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kaartjes, zooo leuk!! En dat met je zieke hoofd...hopelijk gaat het gauw beter en kun je lekker gaan genieten van je daagjes weg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kaarten Ellen, zóóó leuk deze huisjes!! Veel plezier in het noorden, helaas hier geen sneeuw :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig zijn deze nieuwjaarskaartjes Ellen....Ik ga er ook nog een paar maken een deze dagen
  Veel plezier met je tripje naar Friesland...heel leuk....

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke serie kaartjes. En wat een leuk verhaal over zo'n toevallig contact wat je dan blijft volgen. Heel veel plezier in het hoge Noorden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat huisje is enig. Je hele serie is superleuk. En veel plezier in Friesland. Wat bijzonder die ontmoeting en dan de tentoonstelling! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
  Geniet ervan!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het werden leuke, grappige kaartjes !
  fijne zondag,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kaartjes!
  Geniet in Friesland, groetjes aan Joost!
  Colien

  BeantwoordenVerwijderen