zaterdag 4 oktober 2014

HB2U

Vandaag is het een speciale dag! Natuurlijk is het World Cardmaking Day. Dat is een goede reden voor Mariken en mij om maar weer eens een dagje te gaan workshoppen :)  Straks rijden we naar Delft en gaan we onder leiding van Carmen, Diana, Janneke en Inge aan de slag. Maar wat deze dag ook speciaal maakt, is dat onze oudste zoon jarig is! Hij is momenteel met zijn co-schappen bezig in het Universitair Ziekenhuis van Leuven. Hij heeft het zo druk, dat hij geen tijd heeft om naar huis te komen om zijn verjaardag te vieren. Daarom gaan we vanavond naar hem toe. Gezellig uit eten met z'n vijven, want ook Ilja en haar vriend gaan mee. Natuurlijk gaat er ook een kaartje voor hem mee. Het daarvoor gebruikte designpapier met de vissen heb ik van Tim voor Moederdag gekregen. Daarom wilde ik er per se op 'zijn' kaartje iets mee doen. Wat geld erin en that's it!

challenge:
De creatieve zebra #14 - zonder bloemen

14 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met Tim! Toffe kaart heb je gemaakt, met "zijn vissen".
    Tot zo, ik zit al te wachten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart voor Tim ,gefeliciteerd met zijn verjaardag. Erg leuk dat je zijn papier terug laat komen. Fijne dag vandaag, en heerlijk genieten vanavond. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! En erg leuk kaartje. Benieuwd naar de creaties die jullie vandaag maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ellen,

    Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon....en wat een leuke dag zal je vandaag weer hebben. En de dag afsluiten met een etentje samen met je zoon is ook super leuk! je kaartje voor hem ziet er prachtig uit Ellen....geniet van vandaag!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ellen,
    wat een toffe kaart zeg!
    Heel leuke kleuren!
    Klinkt als een superleuke dag vandaag! Ik ben benieuwd naar de resultaten van de workshop hoor! Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon! Wat een gave kaart heb je voor hem gemaakt en wat hem zo bijzonder maakt is dat je het papier hebt gebruikt wat je van hem hebt gekregen, zal hij extra weten te waarderen denk ik! Ik wens jullie een heel gezellige dag toe!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie strakke frisse mannenkaart! Gefeliciteerd met jullie zoon.
    Wat gezellig dat jullie er heen zijn gegaan,
    Groetjes,
    GeJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo, jij had een drukke dag gisteren! Maar wel vol leuke dingen, genieten dus!
    Mooie kaart heb je gemaakt, stoer!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte met je zoon, het was vast erg gezellig en ik weet zeker dat hij je kaart top vond, zo leuk dat papier en de manier waarop je het verwerkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met de verjaardag van Tim. Wat een lief gebaar om het papier te gebruiken voor zijn kaartje wat je van hem hebt gekregen. Je hebt er een lekker strak kaartje van gemaakt. Helemaal leuk!!!

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. sorry... foutje in vorig berichtje.

      Nou Ellen je heb een druk dagje gehad gisteren...eerst naar Delft voor een leuke workshop en dan s'avonds naar Leuven voor een uit etentje met je zoon....Prachtige stad is dat...Ik ben er pas geleden ook geweest...
      Ook nog gefeliciteerd met je de verjaardag van je zoon...

      groetjes Rosina

      Verwijderen
  12. Gefeliciteerd met je zoon, Ellen! Je hebt mijn favoriete kleuren gebruikt op deze vrolijke kaart. Leuk is dat visjes papier (=
    Hebben jullie een gezellige dag gehad gisteren? Het was vast leuk, ik ben benieuwd naar de resultaten...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie kleuren in een mooie kaart,

    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen