maandag 24 februari 2014

Sweet little memories

Misschien al op het blog van Colien of Mariken gelezen dat de man van één van onze collega's is overleden. Vandaag was de herdenkingsdienst. Wat was dat indrukwekkend, bijzonder en mooi! Dit kaartje heb ik naar haar en haar twee kinderen gestuurd. Herinneringen, die zijn zo belangrijk: groot of klein, vrolijk of verdrietig, maakt niet uit. Dat is wat overblijft, dus dat is belangrijk. En turquoise is 'hun' kleur. Vandaar deze uitvoering.

10 opmerkingen:

 1. Ja, ik had het al gelezen. Wat naar. Jullie staan als collega's zo mooi om haar heen. En dan de zelfgemaakte kaarten die zo persoonlijk zijn. Dat zal haar en haar kinderen vast en zeker goed doen.
  Mooi dat je hun kleuren dan ook gebruikt!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het inderdaad al gelezen en wat mooi dat jullie hun een persoonlijk kaartje sturen, in hun favoriete kleuren, en herinneringen blijven, dat is het enige wat ze nu nog hebben. Groetjes, ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi Ellen dat je zo'n prachtig persoonlijk kaartje hebt gemaakt voor de nabestaanden en hopelijk geeft het hun wat steun.
  Herinneringen zijn inderdaad heel erg belangrijk.

  Groetjes en veel sterkte,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt hem prachtig gemaakt in een hele mooie kleur !

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, deze is ook prachtig voor die kanjers! Ben d'r nog stil van, wat een indrukwekkende afscheidsdienst....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart heb je voor deze verdrietige gelegenheid gemaakt, maar dit gebaar zal zeker gewaardeerd worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi strak kaartje voor deze gelegenheid. Vind de kleur ook zo goed, er worden altijd gauw de wat "sombere" kleuren gekozen voor dit soort gelegenheden, maar zeker omdat dit hun kleur was, is dit des te mooier!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een mooie manier om te laten merken dat je met ze meeleeft. Mooi gedaan en ook nog in hun kleuren.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Droevig nieuws. Wel een heel mooie kaart, knap gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi kaartje Ellen....dat zal zeker steun geven, het is allemaal toch al zo'n moeilijke periode voor de nabestaande.....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen