donderdag 20 september 2012

Liefs uit Holland

Een tijdje geleden heb ook ik de leuke gratis digi van Krista aangevraagd bij het nieuwe Canary Blog. Inmiddels heb ik al heel wat keren het Hollandse meisje voorbij zien komen op allemaal verschillende kaarten. De één nog mooier dan de ander. Tja, en toen moest ik er natuurlijk ook zelf mee aan de gang. Het inkleuren heb ik gedaan met Spectrum Noir stiften. Voor de grote letters, de pijl en het hartje heb ik die-namics van MFT gebruikt. Verder heb ik nog een stukje tekst gemaakt met de lettertang en twee stukjes zwart lint toegevoegd.
 
Van kaartjes maken en bloggen komt de laatste tijd niet zo veel. Om te beginnen heb ik het erg druk op school en zijn onze weekenden behoorlijk gevuld met allerlei afspraken. Verder ben ik mijn scrap-plekje een beetje kwijt. Ik had me met al mijn scrapspullen op zolder geïnstalleerd. Die zolder is eigenlijk de kamer van Tim, onze oudste zoon die in Leuven studeert. Deze zomer is hij echter veel thuis geweest en ben ik met mijn spullen verhuisd naar de kamer van Bob. Inmiddels is Bob weer terug uit Zwitserland en Finland en studeert hij weer gewoon in Amsterdam. Een kamer heeft hij daar nog niet en daarom woont hij voorlopig weer thuis. En dus kon ik met m'n hele handel weer verkassen. Deze keer naar de kamer van Nanette, één van de tweeling. Maar ja, dit weekend komt zij naar huis en dus moesten m'n spullen ook daar weg. Ilja komt ook, dus haar kamer was geen optie. Nu staat alles voorlopig in de inloopkast en dat knutstelt niet zo makkelijk. Eind september beginnen de colleges in België weer en dan pik ik gewoon de zolder weer in!

19 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje! Vrolijke papiertjes!
  Tja, een eigen scrapplekje is toch wel erg fijn. Dan kun je de boel lekker laten liggen en krijg je vanzelf weer nieuwe ideeën. Zo werkt t bij mij ;) Iedere keer alles voor de dag halen is niet zo prettig, maar ja, beter dan niets!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof Hollands kaartje Ellen! Het is inderdaad niet zo leuk om telkens al je spullen te moeten verhuizen want een vast stekje werkt makkelijk. Maar ja, vroeg of laat lukt het je wel!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je ze allemaal weer om je heen hebt, maar een eigen plekje is ook prettig, Gelukkig komt dat binnenkort weer! Kan je weer lekker aan de slag, want dat heb je naast je drukke leven ook nodig toch?!
  Je kaartje is leuk geworden, en ik vind de schaduw bij de letters ook erg mooi!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje is dit geworden en dat met al die verhuizingen erbij...
  Wat een drukte dan weer in huis, maar vast ook erg gezellig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, wat een schat van een Hollands kaartje! Wat is-ie leuk geworden, mooi papier met die ruitjes!
  En tja, jij hopt wat af tussen de kamers van de kinderen!
  Tot morgen, liefs Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi kaartje en leuk met al die kleuren ruitjes papier

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ellen,

  wat een leuk verhaal. Ik zie je zo met al je spullen van kamer naar kamer sjouwen en nu in de bezemkast!! Hahaha, nou nog even, je kunt aftellen!
  Je kaart is in elk geval helemaal leuk! Ik heb hem ook nog liggen, de digi. Moet me haasten denk ik. Mooi met die letters en de pijl.

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou dat is me ook wat...een gipsy in je eigen huis!! Het pakt idd niet lekker als je steeds je spulletjes tevoorschijn moet toveren. Ik vind je Hollands kaartje er leuk geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is werkelijk prachtig geworden Ellen, zo leuk om er al zoveel langs te hebben zien komen en ze zien er allemaal anders uit. Ik vind die van jou super geslaagd. Wat een gedoe telkens verhuizen met je hobbyspullen hahaha, ik heb al mijn kisten uit het zicht in het halletje onder de trap staan en moet ook telkens al mijn kisten weer sjouwen naar de huiskamer maar ik ben dat gewend want mijn huis is niet zo groot dat ik een hobbykamer kan hebben, maar begrijp dat jij heel blij bent als je weer een kamertje tot je beschikking hebt.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi kaartje gewrden, ik hoop voor je dat je straks weer lekker een eigen plek hebt.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een heel leuk kaartje Ellen, tof gemaakt met dat ruitjespapier!
  Hoop dat je snel je eigen hobbyplekje terughebt, ik zou ook niet zonder kunnen!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aaah, moest je zo vaak verhuizen met je spulletjes. Jammer, maar ik kan me voorstellen, dat het heerlijk is om alle kids weer om je heen te hebben.
  Wat kun je toch mooi inkleuren, knap! Vrolijke kaart!
  Veel plezier met zijn allen!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 13. je kaart is geweldig geworden ondanks de vele interne verhuizingen....
  heel vrolijk en prachtig van kleur.

  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, wat een gedoe! Hopelijk heb je snel weer een vaste knutselplaats. Maar het kaartje is erg mooi geworden, erg gaaf!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou zeggen: geniet lekker van je kroost! En volgens mij zijn er meer die niet toekomen aan de creativiteitsactiviteiten (leuk woord ;) ). Kaartje is erg leuk. Vooral die pijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. He Ellen,
  superkaartje zeg !
  Ja zeg die kids, zomaar je knutselplekje inpikken !
  Ze durven nogal :)
  Nog een weekje geduld dan maar en gelijk heb je hoor, direct die zolder terug inpikken !
  Geniet er maar van dat ze even allemaal thuis zijn (en daarna van de rust als ze weer weg zijn !)
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi gekleurd Ellen! Hartstikke leuke kaart. De pijl vind ik erg leuk bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gaaf is dit kaartje, mooi kleurwerk inderdaad en wat leuk die letters en pijl! Dat drukke herken ik wel, succes ermee! Er komt wel weer een tijd dat je meer rust krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi kaartje ellen!

  En heel erg leuk blog en schitterende creaties maken!
  Bij deze ben ik je nieuwste volger!!!

  Veel Liefs en tot blogs!
  Naomi

  BeantwoordenVerwijderen