donderdag 26 april 2012

Sofie

Vakantie! Vandaag heb ik nog tot vijf over vier les gegeven en toen... meivakantie. Heerlijk! En voor mij begint de vakantie goed, want ik vertrek morgen naar Boedapest. Samen met mijn vriendin Katja, die ik al ken sinds de kleuterschool, ga ik heerlijk vier dagen city-trippen! De weerberichten voor daar zijn prima en ik heb er echt super veel zin in.
Van de week heb ik deze kaart nog gemaakt voor een collega die een dochter heeft gekregen. Natuurlijk heb ik kraft cardstock gebruikt. Dat is bij mij zwaar favoriet! Ik ben afgelopen zaterdag om even voor vijven nog speciaal naar de Hobbyboerderij gereden om het te kopen, want mijn voorraad was helemaal op. Het roze ruitjes en stippeltjes papier heb ik in Zeist gekocht. Van de week heb ik al een keer mijn kleine-letter die-namics gebruikt, maar ik heb ook de hoofdletterversie aangeschaft. En daar heb ik SOFIE mee gemaakt. Om het geheel verder aan te kleden heb ik bloemetjes lint van de Hema gebruikt, touw, scrappers floss, knoopjes van Joy en een labeltje. Toen vond ik de kaart eigenlijk nog een beetje te kaal en daarom heb ik er nog wat stempeltjes op gezet. Ik zie dat vaak bij anderen en vind dat dan erg gaaf staan. Ik heb getwijfeld of ik het wel of niet zou doen, want bij mezelf vind ik het dan vaak zo tegenvallen. En eigenlijk was dat ook nu weer een beetje het geval. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden...

19 opmerkingen:

 1. Ik vind hem super! De naam doet het heel goed en de stempeltjes halen de kaart juist een beetje op. Heel veel plezier in Boedapest!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig gedaan Ellen! Kraftpapier is echt heel leuk om mee te werken en geeft altijd een mooi resultaat. Geniet van je uitje en breng de zon mee naar hier hé!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Ellen,

  wat een leuk vooruitzicht: Boedapest. Staat ook nog op mijn verlanglijstje.
  Wat je kaart betreft: erg leuke. Vooral die grote label met de uitgestanste letters. Heel goed en mooi effect op het schattige ruitjes papier. En de stempeltjes (baby en kinderwagentje) zijn leuk, maar ik begrijp wat je bedoelt. Als je ze wegdenkt is het net zo goed een mooie kaart.
  Heel veel plezier en je vertelt we even hoe het was he?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie die combinatie van kraft met roze. Mooie tag met die naam erin, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een heel leuk kaarje! Alles!
  maar ik begrijp wel wat je bedoelt, dat als je het bij een ander ziet, en het dan zelf doet...
  Maar het is goed gelukt!
  Fijne tijd in Boedapest!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog zo'n mooie kaart voor het kleine meisje! Wat zijn die letters gaaf!! En je stempeltjes zijn prima, dat zwart maakt het net wat pittiger. Heel veel plezier in Boedapest, geniet ervan!!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een heel erg leuk en mooi kaartje !
  amuseer je maar lekker de komende dagen !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind het een schattig kaartje! Ook je kleurenkaart kaartje is heel mooi geworden! En verder wens ik jullie erg veel plezier in Boedapest.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een erg mooie kaart geworden. Ik weet wat je bedoeld met het stempelen. Ook ik heb dat vaak. Mijn ervaring is, gewoon vaak doen en dan wordt het resultaat steeds beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk kaartje Ellen.
  Veel plezier in Boedapest.
  Groetjes,
  Ethel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een prachtig kaartje Ellen, kraft met roze is altijd super! Leuk weer met die uitgestanste letters!
  Nog veel plezier op je city-trip!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooi gedaan!
  Veel plezier tijdens je city-trip.
  misschien verkopen ze daar ook wel scrapspullen?!?!?
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een erg geslaagde, mooie kaart!
  Heel veel plezier in Boedapest! Geniet van het city-trippen en het mooie weer..

  Liefs Steffi

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om mijn eigen naam te zien staan :D
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kaart, heel veel plezier in Boedapest!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke kaart zeg. Ik ben vandaag volger geworden van je blog. Op aanraden van Zussenknutsel ben ik eens bij je komen kijken. Wat maak jij leuke kaarten zeg. Hoe iets simpels toch erg leuk kan zijn!

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtig lief kaartje. De ontvangers zullen hier vast erg blij mee zijn! Je maakt zulke prachtige kaartjes. Ze inspireren mij en vaak vormen ze voor mij het begin voor het maken van mijn eigen kaartjes!
  Hartelijk groet Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtig lief kaartje. De ontvangers zullen hier vast erg blij mee zijn! Je maakt zulke prachtige kaartjes. Ze inspireren mij en vaak vormen ze voor mij het begin voor het maken van mijn eigen kaartjes!
  Hartelijk groet Caroline

  BeantwoordenVerwijderen