donderdag 23 februari 2012

skreppen bij Debby

Gisteren ben ik samen met Colien, Sanne en Esther naar Debby geweest voor een gezellige dag kletsen en 'skreppen'. En gezellig was het! Na de koffie met appeltaart zijn we aan het freubelen gegaan. We hadden allemaal een envelop meegenomen met daarin een sketch, cardstock, designpapier, een afdrukje en wat materiaal om de kaart verder te versieren. Vervolgens is iedereen aan de slag gegaan met de envelop van een ander. Toevallig hadden Debby en ik elkaars enveloppen getrokken. Zij had het mij wel lastig gemaakt met een afdrukje dat ik nooit zelf gekozen zou hebben en ook kleuren die niet de mijne zijn. Maar dat is dan ook wel weer het leuke van zo'n dag, dat je daar toch mee aan de slag moet! Aan het eind van de middag lagen er vijf mooie kaarten op tafel. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Debby ook voor de gastvrijheid!

11 opmerkingen:

 1. Hij is wel erg leuk geworden! Vooral die kleine knoopjes en kraaltjes op de bloemen vind ik bijzonder! Vond het ook erg gezellig, tot snel!

  Groetjes Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt je er kranig door heen geslagen! Ik vind het resultaat ook erg leuk! Ik vind het ook altijd lastig om niet eerst te kunnen nadenken over wat ik ga maken en dan met materiaal dat je zelf niet snel zou kiezen. Het was super gezellig. fijne avond nog.
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een schatje geworden! Zo zie je maar dat we soms meer aankunnen dan we denken!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een dotje zeg !
  Kom je bij mij ook eens een kijkje nemen ?
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig leuk kaartje is het geworden! Het is echt een uitdaging om met papier en bijmaterialen van een ander te werken, maar dat maakt het juist leuk, toch?! Vond het erg gezellig en hopelijk kunnen we snel weer een dagje plannen :)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, kleurrijk kaartje Ellen. Een fleurig geheel heb je er van gemaakt.
  Lieve groet,
  Ethel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een superleuk kaartje Ellen, heel mooi gemaakt!!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk initiatief!! Ondanks dat je het zelf nooit gekozen zou hebben is het toch een hele leuk kaart geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oei, dan is het zeker weten een uitdaging!
  Maar het is mooi kaartje geworden!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede morgen Ellen,
  Het is toch wel een hele leuke vrolijke kaart geworden hoor. Van de week probeer ik even volger van je te worden dit lukt me nu niet maar ik hou je wel in de gaten hoor....
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen